Banyodan sonra sürekli yapıyorum lakin o bölgede çok kaşıntı yapıyor. Kullandigim markalar rexona ve nivea nin ürünleri. Internette araştırdım aluminum chlorohydrate olan ürünlerin kanserojen maddeymis. Rexona ve nivea nin içindekiler kısmında bu aluminum chlorohydrate var. Ve bir çok dedorantlarda var. Sadece garnier da yok olduğunu öğrendim. Bu yüzden kaşıntı yapıyor olabilir mi?
Cevabın nedir?
Bende emotion kullaniyordum nasil kasinmaya basladi bocek falan isirdi saniyordum ama rollon bitip hassas ciltlericin olandan alinca gecti... sanirim parfume alerjim varmis... seninde olabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılAlerjim var lakin içinde alimünyum olduğu için o da kaşıntı yapıyormuş. Garnier ve emotion da yok alimünyum
- 8 ay
Garnier deodorant ve roll on kullaniyorum. Teri önlüyor fakat kasinti yanma yapmaya başladı. Bu sabah sürdüm Su an çok kötü kaşınıyorum. Sikayetlere bakmaya geldim sizin daha önce açtığınız soruyu gördüm. Garnier da ıyi değil.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen bendede oluyor kasıntı 😃roll on da kısa süreli sonra tekrar başlıyor
Ne zaman sürmeyi bıraktım o zaman kasınmıyor artık06 Yorumla
Soran+1 yılÖnceden sadece deodorant ve parfüm kullanırdım kaşıntı olmazdı roll on kullanmaya başladım bir süre sonra kaşıntı yapıyor. Sürekli uyuz gibi kaşınıyorum. Bıraktığım zaman kaşıntı bitiyor. Internetren araştırdım alimünyum olan ürünlerin kanserojen madde iceriyormus ağda sonrası sürdüğün zaman daha fazla kaşıntıya sebep oluyormuş. Rexona, nivea, 8x4 gibi markalarda varmış aliminyum. Sadece garnier ve emotion da yok bakalım onları kullanınca olmazsa o zaman onları kullanacagim. Olursa o zaman alerjim var. Bu sefer parfüm devam.
Cevap sahibi+1 yılParfüm 😃fayda etmiyor pek terlemem baya az olmasına rağmen hafif terleme oluyor baya sıcaklarda roll on baya %99 azaltıyor terlemeyi ama parfümde öyle bir özellik yok roll on deri köklerine kadar işliyor
Soran+1 yılEvet ama alerjik bir durumda mecbur kullanmamam gerekiyor. Benim kimyasal olan çoğu şeyi kullanmamam gerekiyor. Cildim de nokta şeklinde sivilce lekeler var. Kimyasal olan çoğu şeyi kullanmaz ve yediklerime dikkat edersem o zaman o lekeler yok oluyormuş ama o kimyasal olan şeyler şampuan, duş jeli.. gibi ürünler. Mecbur kullanmak zorundayım. 😑
Cevap sahibi+1 yılAynen 😃ama şampuan kullanmak zorunda değilsin sabunlar kokulu sabunlar var diğerleri su an ki durumda mecbur
Soran+1 yılEvet ama yine de makyaj vs da yapmamam gerekiyor. Genellikle doğal halimle takılıyorum ama arada makyaj yapmak gerekiyor. Ama yine de geçmiyor o sivilce lekeleri.
Cevap sahibi+1 yıl😃cildin yenilenmesi için kürler var masaj gibi annene ablana kız kardeşin var ise onları dene diyeceğim ama onlarda ne kadar doğru 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
0Cevap
Roll onlar cok berbat ya. Bence sıkmalıyı al nivea'nın.
01 Yorumla
Soran+1 yılOnda da alimünyum var. Şu an garnier kullanıyorum. Onda yok ve bir de emotion yok. Diğer markaların çoğunda alimünyum bulunuyor.
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne