Fön çekerken ben de fön fırçalarından yardım alıyorum. İstediğim saç şeklini verirken çok yardımcı ve pratik oluyor.
En iyi fön fırçası nasıl olmalı?
en iyi fön fırçası
En iyi fön fırçası seçerken saç uzunluğumuz ve saç tipimiz çok önemli. - Hareketli saç modelleri için büyük boy fön fırçası, daha az hareketli saç modelleri için küçük bor fön fırçası seçilmeli - Fön fırçasının dişleri de oldukça önemli. Düzgün olmasına dikkat edilmeli - Büyük boy fön fırçaları saçlara olduğundan daha fazla hacim verir.
En iyi fön fırçası önerileri!
en iyi fön fırçası
Fön için en iyi fırça: Seramik fön fırçası
Saçlarını düzleştirmek istiyorsan seramik fön fırçasını tercih etmelisin. Kalın telli saçların varsa bu fön fırçasını düşünmeden kullanabilirsin. Fön için en iyi fırça olarak bunu tercih edebilirsin.
İnce telli saçlar için kare fön fırçası
İnce telli saçların varsa kare fön fırçasını tercih edebilirsin. Bu fön fırçası ile saçlarına rahat şekilde şekil verebilirsin.
Uzun saçlar için oval fön fırçası
Uzun saçlara şekil vermek zordur. Ancak oval fön fırçası ile çok kolay. Saçların biraz uzun ise bunu tercih edebilirsin.
En iyisinden ziyade saç boyutuna göre alırım genelde. Misal saçımın kısa olduğu zamanlar kırık fön fırçası, az uzadığında bir üst boyut kullanmıştım. Çeşit çok. Önemli olan elinde pratik durup rahat tutuşlu olması ideal benim açımdan.
En İyi Cevaplar