Saçları geriye yatmaya nasıl alıştırabiliriz? Yeni bir tarz yaptım da saçları geri yatırmam lazım. Saçları geriye yatırmak için yöntemler neler?saçları geri yatırmak
Saçlar genelde hangi yöne alıştırılırsa, o yönde kalmaya devam ediyor. Ben bir ara perçemimi hep sağ tarafa doğru yatırıyordum. O zamanlar modaydı tabii, saçlarım kısa sürede alışmıştı. Bir süre sonra modası geçince kendimi kötü hissetmeye başladım :D Gözüm alıştığı için de geriye doğru ya da başka yönlerde hoşuma gitmiyordu. En son ortadan ayırmaya alıştırmaya karar verdim. şu an bir şey yapmasam da ortadan ayrılıyor, taramama bile gerek kalmıyor :)
Saç geriye nasıl alıştırılır?
Saç geriye nasıl alıştırılır?
Saçı geriye yatırmak alıştırdıktan sonra çok kolay hale gelecektir. Siz üstün çabalar sarf etmeseniz bile, sadece elinizle düzeltmek yetecektir. Ancak bunun için bazı yöntemleri denemeniz gerekiyor.
Saçları arkaya yatırmak için saç spreyi kullanın
Saçları arkaya yatırmak için
Saçlarınızı alıştırma döneminde mutlaka sertleştirici ürünlerden yardım almanız gerekiyor. Elinizle ne kadar tutsanız da, yumuşak saç kolay kolay yön değiştirmeye alışmıyor. İlk olarak saç spreyi kullanmakla başlayabilirsiniz. Saçlarınızı ince dişli bir tarakla arkaya doğru tarayın, ardından saç spreyi yardımıyla sabitleyin. Birkaç gün o şekilde kullanırsanız, saçlarınız geriye doğru yatmaya alışacaktır.
Saç bantları saçlarınızın geriye doğru yatırılma sürecince destekçisi olacaktır!
Saçları geriye alıştırmak
Aslında saç spreyi saçların geriye doğru yatması için yeterli olacaktır, çünkü saçları çok fazla sertleştiriyorlar ve hiçbir güç yapılı saçları bozamıyor :) Ancak sert saçlardan hoşlanmayanlar da var. Saçlarınızı yıkadıktan sonra nemli haldeyken saç şekillendirici krem kullanabilirsiniz. Sonrasında saçlarınızı geriye doğru tarayarak kurutup, saç bandı takabilirsiniz. Kafanızı çok fazla sıkmayacak, sizi rahatsız etmeyecek bir saç bandı tercih ederseniz gece de rahatlıkla uyuyabilirsiniz. Saçlarınız sabaha kadar o şekilde kalırsa, gün içinde de geriye yatık biçimde kalacaktır.
Saçlarınızı kuruturken geriye doğru tarayın
Saçları geriye doğru yatırmak
Gün içinde fön çekmeseniz bile, yuvarlak fırça taraklarla saçlarınızı kurutabilirsiniz. Bir yandan kurutma makinesini tutup, bir yandan da fırça ile saçlarınızı geriye doğru yatırabilirsiniz. Saçlarınız zamanla alışacak, yönünü bulacaktır :)
bayan kuaforu olarak yardm edeym sabunla sacini kopuklu sekilde geriye tara artik nasl sekil yapyosan o sekilde kopuklu yap ama sabunla , sonra bekle o sekilde kurusun , sonra yika 2 gunde alisack garanti
14
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Oha çok ilginç banyoya girerken saçımı yıkarken arkaya dogru tarıyım durulamadan çıkıyım.. Peki o şekil de kurusun diyorsun ya.. Ne kadar kalıcak öyle kurumuş haliyle?
En İyi Cevaplar