2022'de erkek saç trendi uzun saçlar! Özellikle dalgalı veya kıvırcık bir saç yapısı olan kişilerde güzel durabiliyor. Uzun saç modellerini toplu kullanabildiğiniz gibi yarı toplu olarak da kullanabilirsiniz. Spor giyim tarzıyla çok hoş bir görünüme sahip olan 2022'nin uzun saç modellerini sakal ve bıyık bırakarak da kullanabilirsiniz. Seç taraflarınızı bakalım.XXXoxo! #SaçBakım 💕 #GirlBoss
2022 erkek saç trendinde uzun saç modelleri öz güvenli erkeklerin seçimi! Siz erkekte uzun saç modasını çekici buluyor musunuz?
12
16
Görüşünü yaz
12Kız Görüşü
16Erkek Görüşü
En İyi Erkek Görüşü
nordun_gadasi | Saç Şekillendirme konusunda 2,1b görüş paylaştı.
Fenomen
4 ay
Selam gadası 🙃
Genelde uzun saç tercih eden bir şehirde yaşamıyorum. Genelde coğrafi bölgelere göre bu durum değişiyor. Kayseri'de pek uzun saç tercih edilmiyor. Üniversiteliler hariç tabiki ki.
Erkeklere uzun saçı yakıştırmıyorum bence erkek saçını sakalını aşırı uzatmamalı yoksa değişik gözüküyorlar. Kadınlara uzun saç erkeklere kısa saç yakışıyor fazla uzatmaları gereksiz geliyor bana. Geçen saçını uzatıp arkadan tokayla bağlayan birini görmüştüm saçı beyazlamış yaşlı başlı biriydi garipsedim yani o yaşta saçını uzatıp bağlayacak kadar ne yaşadı acaba? Güzel durmuyordu ama bir şey demedim tabi. At kuyruğu gibi uzatan var onlara hiç yakışmıyor zaten kısa saçın gözünü seveyim.
Bence her erkeğe yakışmıyor uzun saçlı bir erkek olarak söylüyorum. Kimi jesus gibi geziyor kiminde itici duruyor. Ama kendimde seviyorum çünkü kıvırcığım :d düz saçlara sahip olsam kesinlikle uzatmazdım.
Benim bonustu sürekli kızlar ilgi gösterir saçımla oynardı falan. Tabi yaş tecrübesinden de olabilir. Saçları kestirdikten saçlarıyla oynanan taraf değişti sanırım kısa daha iyi 😀
Ana Sayfa > Saç Şekillendirme > 2022 erkek saç trendinde uzun saç modelleri öz güvenli erkeklerin seçimi! Siz erkekte uzun saç modasını çekici buluyor musunuz?
En İyi Erkek Görüşü