Hem hayatımda hem de kendimde değiştirmek istediğim şeyler için yeni bir yılın başlangıcından daha güzel bir zaman olamaz. Bu yüzdeeenn saçlarım için uzun süredir istediğim ama bir türlü cesaret edemediğim şeyi yapacağım. Saçlarım uzun olmasa da hiçbir zaman kısa diyebileceğim kadar kestirmemiştim ama denemek istiyorum artık. Bakalım nasıl olacak?
Ben yeni yıldaki değişim hakkımı saçlarımdan yana kullandım, peki sen 2022'de kendinde neyi değiştireceksin?🤩
Yeni bir yıl, yeni bir tarz! 2022'de kendinde neyi değiştireceksin?
2022’de şu anda kendimde yapmayı planladığım bir değişiklik yok. Zaman ne gösterirse onu yaşayacağım 2021den pek iyi şeyler göremedik bakalım 2022 nasıl olacak 😄 Saçımla ilgili değişiklik yapmayı düşünmüyorum saçımdan memnunum renginden de memnunum böyle devam edeceğim nasip olursa. Yeni yıldan sağlık mutluluk huzur bekliyorum kendim sevdiklerim ve herkes adına. Hep böyle temenniler sunuyoruz ne kadarını görebiliyoruz değişir ama herkesin gönlünce güzel bir yıl geçirmesini temenni ederim.
şu an için saçlarımla ilgili herhangi bir planım yok ama ben zaten plansız hareket ederim o an içimden nasıl gelirse.. Saç rengim ile alakalı değişimler mutlaka yaparım.. Keyifli geceler..
Kesinlikle kendimi geliştirme noktasında var olanlara bir sürü yeni şey ekleme planım var. Bşr dil öğrenmek, yüzlerce yeni kitap okumak ve seyahat etmek gibi.
Sağlık huzur mutluktan sonra kendim için dileğim fazla kilolarımı vermek, yeni bir işe girmek yeni dostlar edinmek, entellektüel olarak kendimi geliştirmek güzellik bakımı yaptırmak ve o çok sevdiğim cicileri satın almak falan fıstık 👄💅💄
İlk önce ev degiştirmek istiyorum geçmişi onutup yeni hayatın gidişatını degiştirmek istiyorum çevremi ve yeni sadık arkadaşlar edinmek istiyorum hatta gerekirse başka ülke de yaşarım