Ense traşı olan kadına hiç rastlamadım duymadım da bence kadınlarda böyle bir işlem olmaz alınmaz. Ensedeki kıllar alınırsa yeni çıktığında kötü bir görünüm ortaya çıkabilir bence bu yüzden enselerini almıyorlar almasınlar böyle daha iyi. Enselerinde almaya değecek kadar fazla kıl tüy olduğunu düşünmüyorum gerek duymamaları gayet normal saçlarıyla beraber çok da belli olmuyor açıkçası ense alınmış alınmamış fark edilmiyor. Saçlarıyla iç içe olduğu için enselerinin görünümü çok ortaya çıkmıyor.
şahsen mükemmelliyetçi psikopatın tekiyim. favorilerimden tut bebek saçlarıma kadar hepsini lazer epilasyonla bitirdim enseyi de bitirdim. ama her kadın benimle aynı durumda değil. ve o kıl alma seansı saatler süren bir şey. abartmaya gerek yok. ki kendi erkek kardeşimi berbere götürdüğümde oralara traş makinesi sürdürtmüyorum. kıllar aktif olup azıyor sonra.
yapı işte. ama herkes şanslı değil. belki de annemin bana çocuklukta (7 yaşımda bıyıklarımı almaya başlamıştı.) dayatmalarından dolayı bu kadar taktım. neden anlatıyorum bu soruyla beraber bu takıntımın kaynağını bulmuş oldum. evet oluyor zaten. almak mantıklı değil. yağlarla falan azaltmak mantıklı.