Saç Bakım Perçem beğeniyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Curtain bangs (perde kahkül) olarak geçen bu uzun perçemlere bayılıyorum ben.Daha dün kestirdim bu modeli, aynaya bakıp duruyorum çok hoşuma gidiyor.🥰🥰Biraz retro havasını da beğeniyorum galiba. Perçem beğeniyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Saç Bakım konusunda 571 cevap paylaştı. Cesaret edemiyorum bunu yapmaya 0 0 Yorumla
cemsie Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl her şeyin tipi havası giyimi uydurulursa gidiyor ya. nşa da hiç sevmem ama şöyle pastel tonlu 80-90 havalı kıyafetlerle nedense seksi geliyor. bi de havamdaysam her türlü gidiyo :D:D 0 0 Yorumla
suunmxv Takip Et Master Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl bana yakışmıyor ama çoğu kişide gayet güzel durur 👼🌺💫💭 0 0 Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Benim Vardı Çok Seviyordum Arkaya Bağlayınca Dökülüyordu Kestirdim 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl benim perçemim yok ama bebek saçlaarım var onlar saıylrımı lkdmksdfl 0 0 Yorumla
gokandeğilGÖKHAN Takip Et Yoda Yaş: 95 , eic 100% +1 yıl 2. Fotoğrafta kı hatun neymıs öyle ya 0 0 Yorumla
marcelostein Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl Çok gözünün önünü kapatmıyorsa olabilir 0 0 Yorumla
bulasmayinlanbana Takip Et Xper 6 Yaş: 110 +1 yıl bu sac genelde asko kasalarda oluyo hic cekilmez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Cesaret edemiyorum bunu yapmaya
her şeyin tipi havası giyimi uydurulursa gidiyor ya. nşa da hiç sevmem ama şöyle pastel tonlu 80-90 havalı kıyafetlerle nedense seksi geliyor. bi de havamdaysam her türlü gidiyo :D:D
bana yakışmıyor ama çoğu kişide gayet güzel durur 👼🌺💫💭
Benim Vardı Çok Seviyordum Arkaya Bağlayınca Dökülüyordu Kestirdim
benim perçemim yok ama bebek saçlaarım var onlar saıylrımı lkdmksdfl
Evet şu an kullanıyorum ama uzadı
At hırsızlarına benziyor
2. Fotoğrafta kı hatun neymıs öyle ya
Çok gözünün önünü kapatmıyorsa olabilir
Bayıldım.
Beğeniyorum
bu sac genelde asko kasalarda oluyo hic cekilmez
süs köpegi gibi oluyorsunuz yapmayın
beğeniyorum