Saç Bakım Uzun saçlı erkekler neden bu kadar tatlı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Böyle Uzun saçlı erkekler çok tatlı değil miiii yaaa çok hoşuma gidiyor siz ne düşünüyorsunuz kızlar?😍 Uzun saçlı erkekler neden bu kadar tatlı? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Saç Bakım konusunda 571 cevap paylaştı. Bence o kadarda tatlı değildir sadece abartıyorsunuz uzun saç her erkeğe yakışmıyor bile 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet her erkeğe yakışmıyor kısa saçın her kıza yakışmadığı gibi😊 Yorumla
Uvuvwevwevweosas Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bir aralar bende uzattım ama o kadar tatlı olduğum söylenemez sjsjsj 0 1 Yorumla Soran +1 yıl KvjckxkxBence yakışmıştır sana Yorumla
_____Emir_____ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Kısa saç daha iyi bence erkekte 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Uzun saç her erkeğe yakışmaz bebeğim 😄 Yorumla _____Emir_____ +1 yıl Mesela gorseldekj çok çocuksu Yorumla Soran +1 yıl Görseldekinin kim olduğunu biliyor musun 😄 Yorumla _____Emir_____ +1 yıl Hayır ben saci üzerinden yorum yaptım Şen'in hayran olduğun biri galiba 😄 Yorumla Soran +1 yıl Hayranı değilim 😂Ama çok başarılı bir oyuncu Timothee Chalamet Yorumla _____Emir_____ +1 yıl Saçina hayrarsin ozaman 😂Ben Orlondo boolm yakışıyordum uzun saçı ama brett bitt yakışıyor ama sakal olması şartı ile Yorumla
taykayko Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Bakımı zor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet öyle Mesela kahkül de çok güzel bazı kızlara çok yakışıyor bende kahküllüyüm güzel ama biraz bakımı zor 😂 Yorumla taykayko +1 yıl Ben hep uzun saç kullandim hayatımda ama son 4 yıldır uzatamiyorum Yorumla
jrneememmssm Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Ben sevmem 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben çok seviyorummm çok hoş bence Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence o kadarda tatlı değildir sadece abartıyorsunuz uzun saç her erkeğe yakışmıyor bile
Evet her erkeğe yakışmıyor kısa saçın her kıza yakışmadığı gibi😊
Bir aralar bende uzattım ama o kadar tatlı olduğum söylenemez sjsjsj
Kvjckxkx
Bence yakışmıştır sana
Herkesin sevdiği başka tabi :D
Kısa saç daha iyi bence erkekte
Uzun saç her erkeğe yakışmaz bebeğim 😄
Mesela gorseldekj çok çocuksu
Görseldekinin kim olduğunu biliyor musun 😄
Hayır ben saci üzerinden yorum yaptım Şen'in hayran olduğun biri galiba 😄
Hayranı değilim 😂
Ama çok başarılı bir oyuncu Timothee Chalamet
Saçina hayrarsin ozaman 😂
Ben Orlondo boolm yakışıyordum uzun saçı ama brett bitt yakışıyor ama sakal olması şartı ile
Ben elendim
Bakımı zor
Evet öyle
Mesela kahkül de çok güzel bazı kızlara çok yakışıyor bende kahküllüyüm güzel ama biraz bakımı zor 😂
Ben hep uzun saç kullandim hayatımda ama son 4 yıldır uzatamiyorum
Ben sevmem
Ben çok seviyorummm çok hoş bence