Düzleştirici önerirmisiniz saçlarım kalın telli iyi düzleştiren uzun ömürlü en az 230 derece ısınan uygun fiyatlı ürün var mı
Düzleştirici önerir misiniz?

Soran sadece kızlardan görüş istiyor. Görüş paylaşmak için giriş yap.
Selamlar❤️
Düzleştirici seçimi saçlarınız için son derece hassas bir konu ve seçiminizi yaparken dikkat etmeniz gereken birçok nokta var. Saçlarınıza sürekli uygulayacağınız bu ürünün göz önünde bulundurmanız gereken ilk özelliği, farklı saç tipleri için ısı ayarına sahip olup olmaması bence.
Pratiklik, ısı kontrolü, plaka özellikleri vs. gibi sıralanan birçok özellikten daha bahsedebiliriz. Eğer aranızda o kadar farklı model arasından saçlarım için en doğru tercihi nasıl yapacağım diye endişeleniyorsanız, merak etmeyin. sizler için harika düzleştirici önerileri hazırladım. Hazırsanız hemen en iyi düzleştirici önerilerine geçelim.🧚🏽♀️
Dyson Corrale Saç Düzleştirici, kablosuz kullanımı, akıllı ısı kontrolü, ayarlanabilir ısı özelliği, esnek plakaları sayesinde bu listedeki saç düzleştiricileri arasında her zaman ilk sırada benim için.💜 Tüm saç tipleri için kullanılabilir olması ve esnek plakaları sayesinde saçlarınıza istediğiniz şekli verebiliyor olmanız bence aşık olmak için yeter de artar bile. Eğer bana en güzel düzleştirici hangisi diye sorsaydınız kesinlikle Dyson Corrale derdim.🤩 Sanırım şu an 6.499 TL'ye satışta.
Saçlarınızı buhar yardımıyla düzleştirebileceğiniz Babyliss Buharlı Nano Saç Düzleştirici, saçlarınızın nemini korumasına yardımcı olurken aynı zamanda parlak ve canlı gözükmesine de yardımcı olur. Şu anda yaklaşık 1000 TL gibi indirimli bir fiyatla satışta. Eğer saça zarar vermeyen düzleştirici arayışındaysanız Babyliss markasının ürünlerini de inceleyebilirsiniz.
Uygun fiyatlı bir ürün arıyorsanız Arzum Superstar Saç Düzleştirici Fırça'yı mutlaka incelemenizi öneririm. Ürün yorumları gayet olumlu, deneyenler oldukça memnun kalmış. Bu saç düzleştirici fırçayı 270 TL gibi uygun bir fiyata satın alabilirsiniz.
Grundig Botanika Serisi, son ayların en favori saç düzleştiricilerinden biri. Benim favorim biberiye yağı kaplı plakalı olan, yani yeşil.💚 Ama tercihinize göre lavanta yağı kaplı (mor) plakalı modeli ya da papatya yağı kaplı (sarı) plakalı modeli de tercih edebilirsiniz. Aynı verimi alacağınıza eminim.💛 Bu ürün de 330 TL gibi bir fiyata sizin olabilir.
Son önerim ise Remington S5505 Pro Ceramic Ultra İnce Saç Düzleştirici. Tüm saç tiplerine uygun olduğu için rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Ayarlanabilir ısı özelliği sayesinde kendi saç tipinize uygun sıcaklıkla saçlarınızı düzleştirebilirsiniz. Bu düzleştiriciyi de 460 TL'ye satın alabilirsiniz.
Önerilerim bu şekildeydi, umarım faydalı olmuştur.🎉
Merhaba.
Dyson en güzeli. Gerçekten saçlar için en iyisi ama pahalı bu yüzden remington öneririm.
Dyson coralle kesinlikle öneririm biliyorum fiyatı biraz pahalı ama ben şimdi bu markanın saç şekillendiricisini kullanıyorum başka bir arkadaşım galiba düzleştiricisini kullanıyordu ben bir kere soru sormuştum orada yazmıştı kullandığını sormadım ama yani gerçekten o bile mükemmel bir buluş diyorsa yani memnun kaldıysa verdiği paradan eminim güzel bir üründür bile zaten marka kendini belli etmiş bir marka.
#reda
Nerde yaşadığını bağlı
Dyson :)
Arzum lolita efsane
Erkeklerden ilk görüşü sen paylaş ve
1 Xper puan fazladan kazan!
Selam, seni Dyson Corrale™ ile tanıştıralım. :) Dyson Corrale™ saç düzleştirici, esnek bakır plakaları sayesinde, saçları bir arada tutarak şekillendiren bir saç düzleştiricidir. Manganez bakır alaşımı plakaları, saçınızın çevresinde esneyerek saç tellerini nazikçe bir araya getirir ve bu kontrol, azaltılmış ısı kullanımıyla geliştirilmiş bir şekillendirme elde etmenizi sağlar. Ayrıca, içerisine entegre edilmiş sensor sistemi sayesinde plakalar üzerindeki ısı saniyede 100 kez kontrol edilir ve seçilen ısı derecesini aşmaz.
Kablosuz kullanım seçeneği ile dilediğiniz her zaman yanınızda taşıyabilirsiniz. Uluslararası voltaj ve uçuş modu özellikleri sayesinde yurt dışı seyahatlerinizde de sizlere eşlik eder.
3 hassas ısı ayarını (165°C, 185°C ve 210°C) saç tipiniz, uzunluğunuz ve istediğin şekile göre değerlendirebilirsiniz ve OLED ekranı üzerinden sarj seviyesini ve sıcaklık ayarını kontrol edebilirsiniz. Detaylı bilgi için: https://www.dyson.com.tr/products/hair-care/dyson-corrale/overview