Ben kadında uzun saç seviyorum. Sevgilimin arkadaşları gaza getirmiş çok tarz olursun kes diye. Tarz olmuş, yakışmış da ama bana çekici gelmiyor artık. Ben uzun saçtan etkileniyorum. Sevgilime değil de kız arkadaşlarıma hissettiklerimi hissetmeye başladım.
Bir de uzatmasam hep böyle kestirsem diyor. Bari küt kestirseydi neyse derdim, erkek gibi kestirmiş. Söylersem depresyona girer kesin. Ne yapacağım?
Sevgilim saçını erkek gibi kısacık kestirdi, artık onu çekici bulmuyorum. Ne yapmalıyım?
Sevgilinle her şeyi konuşabilmeye açık değilseniz ilerleyen zamanlarda daha önemli problemlerin de üstünü kapatmaya çalışarak ilişkinize ciddi zararlar verebilirsiniz. Mümkün olduğunca tatlı bir dille ve karşındaki insanla empati kurarak uzun saçlı halini ona daha çok yakıştırdığından bahsedebilirsin.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sevgilinin kökü var sonuçta bence bunun için terk etmen, saçma ve komik olmuş saçını erkek gibi kesti diye soğumazsın ve bu 2 senede uzar bilemedin hızlı uzayan bir saç tipi ise 1 senede uzar nedeni bu olmamalıydı belki ileride uzadığını görünce güzelleşecek ve sende pişman olacaksın kesinlikle soruyu okurken güldüm kusura bakma ve onun için üzüldüm soğumak veya birinin sevgisi saç telleri ile, sınırlı kalmamalı ne diyeceğimi bilemedim daha çok
Bende kısa saç istiyorum ama eşim istemiyor o yüzden kesmiyorum. Siz sevgilisiniz ama yine kız arkadaşın biraz sana uyumlu olması gerekiyordu. Yapacak bir şey yok , duygularını söylemelisin.
Yeni haline alışmaya çalış. Sırf saçı için de sevdiysen sıkıntı büyük. Dış görünüşe bu kadar anlam yüklemeyin. İnsanların özünü sevin. Uzar gider saç bu yani.
Yanlış düşünüyosun sen sevgilini görünüş için mi sevdiniz iyi düşünmelisin saçı için sevmemişşindir umarım sevgilinin hoşgörüsü gülmesi sana saygı duyması kalbisin güzelliği bunları düşün
Allah aşkına birini her haliyle olduğu gibi seviyorsanız yanında olun şu şekil şeref yoksunu erkeklerden olmayın işte bi de gelmiş şurda akıl veren hemcinslerimin ezikliği var tabi 😮💨🤢
birakin su ayaklari ya tipe bakmiyomus evine aldigin koltuk takimini desenine rengine modeline bile bakiyosun evlendigin adamin tipine bakmayacak misin? ha bakmayanlarda var onlarin ne istedigi zaten belli para