Görüşler için teşekkürler soruyu beğenmeyi unutmayın
Genelde en çok kullandığınız saç şekliniz nedir?
Görüşler için teşekkürler soruyu beğenmeyi unutmayın

Dağınık ve kendi haline bırakılmış saçlar her zaman kullandığım modeldir. Zaten kendiliğinden düz saçlarım var. Pek şekil vermekle uğraşmıyorum açıkçası. Kırk yılda bir düzleştiririm o kadar. Hem biraz üşengecim hem de saçlarımı sürekli ısıya maruz bırakarak yıpratmak istemiyorum. Zaten her duş sonrası saç kurutma makinesi yüzünden yeterince ısı görüyorlar.
Ev topuzu hiç şaşmaz.
Bilirim gördüm😂👯♀️
😂😂şanslı hatun 😂😂😂
Evedd şanslı redamancy🤪😳👯♀️😂😂
Teşekkürler 💕

Saçı uzatırken böyleydi saçım. Baya uzadıktan sonra kestirip tekrar bu hale getirdim.

Aha da bu 😂
Ne güzelmiş😂
Cevap
11Cevap
Yana taraf fönlü eskiden kuyruk bırakırdım birde enseye 3 tane çizik atardim kro ben eski🤣🤪
Yani bana kskdkkd
🤫😂🎈
Herifim neredeyse mdjdjdj
Heriiiff😂
@Karamellaaaa😂
@Karamelaaaa
Sizi yerim 😂😂😂
ev topuzu tabiki 🙆Bayılıyorum. Rahat bir model.
Yerlerde saç teli görmüyorum daha ne olsun?
saçımı uzatmadan önce öylesine serbest bırakıyordum yumuşak olduğu için şekil tutmuyordu zaten, şimdi de arkada topuz yapmaya başladım.
Saçlarımı düzleştirmeyi çok seviyorum ama saçlarım döküldüğü için çok fazla şekillendiremiyorum.
Kıvırcık saçlara sahibim herhangi bir model yapmıyorum nadiren kalemle topuz yapıyorum.
At kurugunu çok kullanırım , dağınık topuz ve açık bırakma da peşinden gelen seçeneklerim
Profil fotoğrafımda ki gibi. 15 yıldır böyle. Yağmur yağsa bile şeklini korur :D
kabarık
profil resmimde olduğu gibi
Hep ve her daim dağınık topuz 🥳🥳😂😂
Yanlar sıfır üst kısa 3 ya da 4 numara
Düz fön veya maşa yapıyorum
Moder, uzatırsam mohawk ya da orta boy
hep aynı
Düz saç 🤣
Hafif bir fön
3 numara
doğallık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?