kıvırcık saçlar yapıları itibarı ile özel bakım isterler çünkü çok daha fazla şekillendiriciye maruz kalır ve daha çok dökülürler. Evet görsel olarak güzeldir dalgalı ve düz saçlara gör daha havalı duruyor çekici gösteriyor.
Yani düz ve dalgalı saç çok fazla ama bir kıvırcık saçlı biri olarak daha çok göze geliyorum. Hemen gelip saçımla oynamalar bakıp inceleme yapmalar. Keşke benimde kıvırcık olsa demeler. Birde bunu yaptırmak için paralar dökmeler.
Yani kıvırcık saçlar özeldir çekicilik vardır havalıdır güzeldir istenilen özenilendir. Sana şunu önereyim. Loreal paris elseve Mucizevi Yağ Amla Bukle Belirginleştirici Bakım Kremi Durulama gerektirmeyen bakım kremini saç boylarına ve uçlarına sürmen yeterli kremi mutlaka her duş sonrası nemi alınmış saçlarımıza uyguluyoruz. Sonra saçlarımızı tarıyor ve buklelerin doğal şeklini alıyor birazcık beklemen lazım istersen kuru saçlarına da sürebilirsin. Gün içinde saçlarının sönük ve cansız göründüğünü hissettiğin anlarda kullanabilirsin ve aşağıdan yukarı saçlarına masaj yaparak uygula. Böylelikle saçlarını besleyerek daha ışıltılı bir görünüm almasını sağlayabilirsin. Benim saçlarım da kıvırcık ben böyle kullanıyorum harika oluyor daha belirgin hale geliyor.