Saç Bakım Afrika örgüsü yüzü büyük olana mı yakışır yoksa yüzü küçük olana mı? serimiyy Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Afrika örgüsü yüzü büyük olana yakışır mı, yoksa yüzü küçük olanda mı hoş duruyor? Afrika örgüsü yüzü büyük olana mı yakışır yoksa yüzü küçük olana mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Saç Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı. Cesareti olup yaptıran herkese yakışır gadası 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yakışmıyor bence kimseye zaten saçları aşırı dokuyor. Yıkasanız bıle açtıgınızda finalde örgulerın dipleri full kir oluyor yaptırmayın yaptırtmayn mafolur saçlarınız. Siyahilerde sorun yok evet sağlam saçları. Ama bu her saça uygun bir şey değil 0 1 Yorumla Nazlimrdnzz +1 yıl Aynen öyle valla Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 ay Aslında her ikisine de olabilir ama yüzü küçük olanlarda daha narin ve dengeli durur bence. 0 0 Yorumla
benmeloww Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl çok güzel duruyor ama kendime guvenemiyom 0 0 Yorumla
Neleroluyor20 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yüzü küçük olanda daha bi hoş duruyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Cesareti olup yaptıran herkese yakışır gadası
Yakışmıyor bence kimseye zaten saçları aşırı dokuyor. Yıkasanız bıle açtıgınızda finalde örgulerın dipleri full kir oluyor yaptırmayın yaptırtmayn mafolur saçlarınız. Siyahilerde sorun yok evet sağlam saçları. Ama bu her saça uygun bir şey değil
Aynen öyle valla
Aslında her ikisine de olabilir ama yüzü küçük olanlarda daha narin ve dengeli durur bence.
çok güzel duruyor ama kendime guvenemiyom
Yüzü küçük olanda daha bi hoş duruyor
Yüzü küçük olanda daha hoş duruyor.
Bana hic bisi yakiamiyo valla
Hiçbir kadına yakıştırmıyorum
Küçük olana sanırım
Ben genel olarak bu örgüyü sevmiyorum
Yüzü küçük olana
bizene a q kızı