Normalde saçlarım belime kadar uzanıyordu ama geçen gün omzumun biraz daha aşağısına gelecek kadar kestirdim. Akşam heyecanlı heyecanlı eşimi bekliyordum acaba beğenecek mi diye. Geldi ama asla fark etmedi saçlarımı, aradan birkaç saat geçince artık ben sordum dayanamayıp. Saniyelerce baktı suratıma ama asla anlamadı. Ne düşünmeliyim, artık bana karşı ilgisini kaybettiğini mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılbu tarz düşünceler ile kendinize eziyet ediyorsunuz erkekler genel olarak pek dikkat etmezler bu saç mevzusuna bu ilgisini kaybettiği anlamına gelmez, konuşurken, sohbet ederken eşlik etmiyorsa eve geç geliyor, sarılırken falan içten sarılmıyorsa yatakta sırtını dönüp yatıyorsa işte o zaman tehlike çanları çalıyor demektir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSaç kesimi için insanları suçlamamak gerekir her insanın illaki bir sorunu vardır sadece sizin sorununuz olmayabilir yani kafası dalgındır veya çok işi vardır canı sıkkındır bu konuları eşinle konuşabilirsin olgun bir birey olarak mantıklı ve genelleme yaparak konuşmak gerekir bazen oturup herşeyi konuşabilirsin kimse sana neden konuştun ya da neden bunu anlattın veya neden bunu konuşuyoruz diye tepki vermez emin ol herşeyin bir çözüm yolu vardır en iyi çözüm yolu ise oturup konuşmaktır bu sevgilin le çocuğunla eşinle annen baban veya kardeşinle ülgili bile olabilir onlarla konuşup bi sorunları var mı yokmu ruh halleri ve şuanki durumları nasıl diye konuşabilirsin bunun ilgisizlikle alakası yok seninde ilgi göstermen gerekir hep ilgi bekleyemezsin iyi günler. ☺️
00 Yorumla
Hemen bu şekilde yorumlama yapmak biraz haksızlık olur sonuç iş güç yorgun olur kafası başka yerde olur gözünden de kaçabilir hemen bu şekilde yapıp kendinizi doldurmamanızı tavsiye ederim bunlar küçük şeyler fakat çok takılırsanız büyür gider
01 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum ki ya modumu düşürdü yani bana karşı genel bir ilgisizlik olma ihtimali
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞaka gibi ya şimdi boşanmaların sebebini daha iyi anlıyorum, arkadaşım size değer vermeyene tahammül etmeyin, eskiden evliliklerin uzun sürmesinin sebebi insanlar birbirine zaman ayırırmış, tek odada geçen zamanlar, teknolojik sebepler ve aldatmalar ilgisizlik bu raddeye getiriyor işte, sonra ayrılma kararı alınca yuvanı yıkma, arkadaş yuva yokki ortada hani nerde, adam kadının beline kadar olan saçlarını kestirdiğini farketmemiş,üstelik bu adam kadının kocası oluyor.
41 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBenim annem kaşlarını aldırdığında babam kuaföre mi gittin bugün diyor, üstelik annemle babam 30 senelik evliler
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
43Cevap
Saçlarınızı uçlarından az bir miktar kestirdiyseniz eşiniz anlamaz. Yani bu duruma bozulmayın derim. Erkekler maalesef bu konuda ufak farkları fark edebilecek kadar dikkatli olamayabiliyor. Bu durumu sizinle olan ilgi durumuna yormak biraz saçma. Normalde size karşı farklı ve değişen davranışlara sahipse bunu bilemem.
02 Yorumla
Soran+1 yılsaçlarım neredeyse bel hizamdaydı, kestirdiğim boy ise göğsümde
+1 yılSen en diyorsun. Ben saçlarımı bakırdan pembeye çevirdim ve benim herif fark etmedi!
Sonra öğrendik ki renk körüymüş suçu yokmuş garibimin 🤣
Yarısından az kestirdiysen, normalde saçın topluysa veya kötü bir gün gecirdiyse anlamaması muhtemel.
Ona sor, 'Nasıl beğeniyorsun, öyle yapayım?' de. Bu hem senin onun fikrini önemsediğini anlamasını sağlar, hem sevdiği gibi olduğundan ilgisi artar, hem de aranızda bir etkileşim olacağından senin de için rahatlar 🙂
Tabi saç baş konularının hiç umurunda olmaması da bir ihtimal onu diyeyim 😃 Sorduğunda bana fark etmez gibi bir tepki veriyorsa, hiç zorlama. Saçını fark etmediğine de bozulma çünkü belli ki ilgisi ona yönelik değil.10 YorumlaBirazdan bunuda boşanma sebebi olarak gösterirler diye korkmuyor değilim 😅. Görmeye bilir ne var bunda, her uften puften şeyleri de ilgisizliği bağlamayın lütfen. Erkekler kadınlara göre daha çok sorumluluk taşıyor daha çok zihinsel olarak yoruluyor birde bu şeylerle germeyin adamları.
12 Yorumla
Soran+1 yılerkekleri bizden daha sorumlu yapan şeyi merak ettim
Eğer bir Erkek dış görünüşünden dolayı seni seviyorsa, mutlu olamazsın mutlaka başkalarınada kayar erkekler bu konuda ayran gönüllüler. Nadir erkek sevdimi tam sever. Saçlarını kestirdiğini anlamaması dalgınlığından olabilir veya günlük olaylar canını sıkmış olabilir. Bence düşünmen gereken senin fikirlerine değer veriyor mu seni dinliyor mu bu buna bak saçı mı kestirdim anlamadı gibisinde düşüncelere kapılma bunlar çok takılacak şeyler değil yaparsa çok hoşuna gidiyor insanın ancak erkekler nedense ilişki başlarında çok alakadar oluyor daha sonrasında, artık fikirleri mi değişiyor anlamıyorum daha sonra hiç yapmıyorlar vurdum duymaz oluyorlar. Karşındakine açık ol söyle, sürekli kafanda soru işaretleri olmaktansa sormak en iyisi.
20 Yorumla
+1 yılYaa arkadas anlamiyorum ben sizi... Sacinin ucundan uc cm sac kestiyorsunuz sonra farketmedi diyorsunuz.. amazon ormani gibi sacin uc cm kesildigini nasil anlayayim ya da daha kisa kullaniyosan uclarini aldirdiysan falan... El insaf. Sonra oturup kuruyosunuz boylee... İlgisini mi kaybettii hee, kaybettii resmen tartisma cikarmak icin bahane ha !
02 Yorumla- +1 yıl
Bel hizasından omuz hizasının aşağısı diyor. En az 15 cm ediyor.
- +1 yıl
Ee oda yani, koru gozmus o zaman...
u +1 yılBence bunu ilgisizlik olarak almamalısın. Erkek bakış açısı ve kadın bakış açısı birbirinden oldukça farklıdır. Mesela bir kadın her şeyi didikler, sorgular, algı kanalları daha açıktır. Erkek ise düz mantıktır yani fark etmez çoğu şeyi. Erkeğin saçını kestirmesini idrak etmesi için çok uzun bir saça sahipken küt bir kesime doğru değişim yapmanı gerektiriyor. Çünkü erkeğe göre omuz altı saç uzun bir saç zaten.
00 Yorumla
+1 yılBazı erkekler yapısı gereği fark etmeyebilir diğer erkeklerle kıyaslamak ve ona göre değerlendirmek yanlış... Genel olarak çaba harcayan biri mi, emek veriyor mu, güvenilir biri mi ona bak... Bunlar bazı canım takıldığı şeyler... Genel anlamda haline tavrına ilgisine bak
01 Yorumla- +1 yıl
Bazı sa**lakların takıldığı şeyler.*
+1 yılAslında sen farkındasın da buraya sorarak hala tutunacak bir şey kalmış mıdır acaba diye kendine kanmak İçin sebep arıyorsun bence. Eşin en son yüzüne ne zaman bakmış ki bir karış saçı farketmemiş tabii bunun İçin gerekçeleri muhakkak vardır tek taraflı yargıda yanlış olur. Neticede ölende öldürende suçludur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayattan bezmiştir. Onca fatura vergi çart çurt geçim derdi derken adamın kuşu bile kalmaz bırak saçını fark etmeyi. Türkiyede böyle şeyler yok direk pompa 1-2 haftaya hamilesin 6-7 aya çocuk sonrası mezara uzancağınızzz... büyütüyüm derken bi bakmışsınız ölmüşsünüz 🤙✔👌
20 YorumlaHer gün beraber olduğum en yakın arkadaşım yıllardır diş teli takıyordu. Bir gün karşıma geçip yarım saat boyunca 32 diş sırıtarak oturdu. Diş telini çıkardığını anlamam için en sonunda isyan ederek açıklaması gerekti 😅 Bazen insanların görsel algıları kapanabiliyor. Eşinizin davranışlarında bir farklılık yoksa canınızı sıkmayın ☺️
20 Yorumla
+1 yılNormalde senle iyise ve ilgiliyse ve sadece saçını kestirdiğini farketmediyse demekki ya yorgun ya da çok yurgundu işten dolayı ya da bişeyi düşünüyo dert ediyo ya da dalgındı oyüzden takma ya da kötü düşünme boşuna
01 Yorumla- +1 yıl
Normalde senle ilgiliyse ve iyise tamam demektir bişeyi farketmedi diye kafaya çok takılmamalı asıl normalde genelde ilgi azaldıysa o zaman problem olabilir bu benim düşüncem biyerde okumadım
+1 yılişten güçten her zaman insan dikkat edemiyor yani bir de biz erkekler detaycı değiliz kadınlar gibi kadınlar mesela çok çabuk fark eder böyle detaylar ama biz erkekler fark etmiyoruz bu da ilgisiz anlamına gelmez fıtratımız böyle
00 Yorumlakesinlikle ilgisi azalmış. bunu dalgınlık diye geçiştirecek ilkel insanlara kulak asma. gerçek olan bir şey varsa bakan görür.
40 YorumlaSakın öyle düşünme. Ben arkadaşlarım kırık aldırsa bile fark ederim ama bu biraz ilgi meselesi. Mutluluğunuzu bozma böyle bir şey için ama azcık sitemini belli et yani.
00 Yorumla
+1 yılBöylelerini görünce şaşırıyorum gerçekten. Ya insan eşim mutlu olsun diye der bir kere, fark etmiştir muhtemel de hımm kestirmiş diyip geçmiştir.
01 Yorumla
Soran+1 yılsormama rağmen cevap veremeyişi neden olabilir peki anlamıştır diyosanız
Gizli Üye(25-29)+1 yılGenelde erkekler böyle şeyleri dikkat etmiyorlar ama yanıtlarda gördüğüm kadarıyla fark edilecek bir boyda kesmişsiniz saçlarınızı bende sizin yerinizde olsam biraz kırılırdım. Kırıldığınızı belli edin eğer yine kırıldığınızı fark ermezse sorun var demektir
40 Yorumla
s +1 yılErkekler pek dikkat etmiyor biz kadınlar kuruklarını aldırsa anlıyoruz... kimi böyledir bu ilgiyle alakalı değil
00 Yorumlaherşeye kafam yetiyor ama ben bile farketmiyorum o saçları saç sonuçta yani kel olmadığın sürece farketmem fsokls
00 Yorumlaİlgi değilde erkeklerin ufak detayların dikkatini çekmediğini söyleyeyim. Yorgundur o an bundan dolayı fark etmemiştir.
00 Yorumla
+1 yılBoya konusunda dikkatliyimdir de bence erkekler saçta pek farkına varamıyor ben bile 2 3 parmak kesse farkedemem kesinlikle 😅 ilgisizlik değil bu
00 Yorumla
+1 yılBuraya sorma, kendi aranda hallet. Ciddi bir ilşşki içindesin :D çok kışkırırsın
01 Yorumla
Soran+1 yılaşırı modumu düşürdü ama ya böyle olması
+1 yılBelki adam dalgın, bi sıkıntısı var olamaz mı? Yani hemen ilgisizliğe baglamayin
01 Yorumla
Soran+1 yılbu olay haricinde tüm hareketleri gayet normaldi
+1 yılErkeklerin bazıları dikkatsiz olabiliyor bu konularda hemen yanlış düşünme bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılbu kadarı da aşırı ama fark edilmeyecek bir şey değildi bir karış kestirdim neredeyse
% 0,1 oranında kestirdiysen ve farketmediyse boşa o adamı. Nasıl farketmez ya?
00 Yorumla
+1 yılBoşa gitsin 😂cezalandir bence nasıl farketmez yüzüne bakamıyormu bu adam senin
00 Yorumlaerkekler baska yerlere bakiyor fark etmemiş olabilir
00 YorumlaNe kadar mal bi’ adam ya nasil farketmiyo sende o guzelim uzun saclarina nasil kıydın vicdansiz😂
00 Yorumla
+1 yılSana tam anlamıyla bakmiyordur bu da sevginin azaldığını gösterir
00 Yorumla
+1 yılO kadar dikkatli biri değildir ancak sen niye de eşeği sağlam kazığa bağla
00 YorumlaEvlenince aşk kalmaz bu yüzden her türlü ilgisini kaybeder üzgünüm canım geçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılİş güç dalgınlıktan farketmemiştir dünyanın derdi tasası mı biter
00 YorumlaBaşkası sıkıntısı vardır oda insan. Önyargılı olmayın bence illa farkeder
00 Yorumla
+1 yılBunun ilgi değil de erkeklerin minik detaylara takılmayan canlılar olduğuna yorarım.
00 YorumlaKafası dalgındır belki..
11 Yorumla
Soran+1 yılbu olay hariç gayet normaldi tavrı aslında
+1 yılkafası dalgın olabilir, kötü bir gün geçirmiş olabilir..
bir şans daha verin bence..01 Yorumla
Soran+1 yılhiç bilmiyorum ya modum düştü ama
Bencede kırıcı, erkek dediğin varlık böyledir ama düz mantık
00 YorumlaBi tek bu konuyla yola çıkmak pek de doğru olmaz. Başka açılardan gözlemle birkaç yerden yakalıyorsan azalmış olma ihtimali vardır... ama saç gibi bazı detaylar fark edilemeyebilir, dalgın olabilir ve daha nicesi.
00 YorumlaKimbili kafasindan beler geciyor. Sen haklisin fark etmeli ama aksama kadar kafasi 1 milyon oluyordur onun isden gucten
00 YorumlaYorgundur, akşama kadar nelerle uğraşıyor. Dalgındır. Üstüne gitme.
00 Yorumla
+1 yılAblacım sen Allah hepiniz ayrı ayrı Güzin Ablacılık yapmayın. Belki farketmemiştir. Belki gözlerinde kendini kaybediyordur bu yüzden saçın ilgisini çekmiyordur. Hemen kötü düşünme.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnceden bu detayları fark ediyor muydu? Belki saça ilgisi yoktur.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenm bile anlamadığım zamanlar oluyor en yakın arkadaşımın saclwri çok uzundu kestirmiş o söyleyince farketmistm insanlik halı çok kafaya takip canını sıkma aşko
20 Yorumlasaçlarını az kestirdiysen anlamaması normal gibi... ancak gözle görülecek fark varsa ilgisini kaybetmiş olabilir. belki o gün kafası dağınıktır vs
00 Yorumla
+1 yılBence aşk kalmamış. Ne kadar süredir evlisiniz? Ayrıca önceden fark ediyorsa ve şimdi fark etmiyorsa geçmiş olsun aşık değil demektir.
00 YorumlaIh zaten seninde tek derdin o belki adamın işi derdin aşkın
00 YorumlaValla ya gözüne gelmiyorsun ya da kafası çok dolu😁😁
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçmiş olsun bacım eşin ilgisini kaybetmiş benim eşim yok ama babam mesela saçımın ucunu 2 cm kısaltsam anlıyor hemen
00 Yorumla
+1 yılİlgisini kaybettirmişsin
02 Yorumla
Soran+1 yılkaybettirmişsin mi.. kadınların hatası mı oluyor bu
- +1 yıl
Şahsi fikrim
+1 yılTroll soru değilse acil bişey yapmalısın
02 Yorumla
Soran+1 yılne gibi bir şey o ne demek
- +1 yıl
Farketmediyse sevmiyodur
+1 yılErkekler o kadar dikkatli olmaz ki ya :)
02 Yorumla
Soran+1 yılama fark edilmeyecek gibi de değildi ki
- +1 yıl
Bence farklı şekilde farkettirebilirdin :)
Heyecanı kaybetmiş olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılne yapmalıyım
Kırıkları aldıysan normal bu 🙄
00 Yorumla
+1 yılSeni görmezden geliyor 😁
00 Yorumlaİş hayatı yoğun birimi eşin?
00 Yorumla
+1 yılBelki kafası doludur ya da dalgınlığına gelmiştir
00 Yorumla
+1 yılfark etmek zorunda mı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDikkatli biri değildir
00 Yorumlabence seninle sevgili olduğunu bile unutmuş :)
00 Yorumla
+1 yılSeni görmekten sıkılmış olabilir
10 Yorumla
+1 yılSaçını boyatsan bence daha iyi olurdu
20 Yorumla- Devamını Gör (23)
Devamını Gör(68)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!