Saç kurutma makinesinin sıcaklık ve hız ayarını orta ayara getir asla zaten son derecede kullanılmaz Ama onu kullanmadan önce havluyla kurutman gerekiyor havluyla kuruturken saçınıAsla zımpara sürter gibi sürtme saçından bir tutamazsın havlunun içerisinde sık sık bırak suyunu al asla sürterek kurutma hiçbir yerini saçının Tararken asla yukardan aşağı doğru değil aşağıdan başlayıp yukarı doğru tara
Çok fazla kurutma makinesi kullanmak yerine arada havlu kullan ve makine kullandığında makineyi uzak tutarak kurut. Onun dışında duş sonrası yatıştırıcı saç ürünleri kullanabilirsin.
Ben eskiden kağıt havluyla üstünden geçiyordum elektriklenme kalmıyordu istersen dene 1 kez çok basit bir uygulama zaten. Havludan hemen sonra kullanıyorsun.
Merhaba. Isıl işlem gören saçlarım kabarmaması ve elektriklenmemesi adına elidorun 7' si bir arada olan saç bakım kremi kuru olan saçlara uygulanır. Saçlara bakım yapar ve besler. Kabarmasını ve elektiriklenmesini önleyerek saçlara şekil verir.
Kuruturken orta ayarda kurutup saçın içine fon makinesini sokmadan üstten sallayarak ve elinizle aşağı yönde hareket ile kurutun saçın içine avuç içi değil parmakları sokup kurutun. Argan yağı kullanabilirsin veya elidorun mor olan şekillendiricisini parmak ucuna fındık kadar alıp kurutmadan önce ve sonra boy ve uçlarına sürerek de engelleyebilirsiniz
Saçım düz, yıkandıktan sonra kabarıyor elektrikleniyor. Ertesi gün dümdüz oluyor, ertesi günü de yağlanıyor... Ben bu saçı düzgün kullanamayacak miyim? Elektriklenme şampuan ile de alakliymis. Sulftasiz şampuan kullanmalısın
Saçını yıkarken haldir guldur yıkama saçını sadece tipleri ni yıka üç ve boylarının da temizlenmi için dipeki köpüklü vs alıp avucunun iciyle yedir biraz kafi