Saçlarımı koyu siyah yapmak istiyorum ama siyahın tonları var ben en koyusu olsun istiyorum ama numarası kaç bilmiyorum bilen varsa hangi marka hangi numara yazabilirmi?
Merhaba. Bende siyahın en koyu tonunu severek kendimde kullanıyorum. Loreal paris excelancenin siyah kutu boyasını alın direk. Mavi siyah olanı severek kullanıyorum. Saçlara muazzam koyuluk ve ışıltı katan bir ton.
Markaya göre değişmez, siyahın en koyusu 1 numaradır. Ama markaya göre akma yapar.. Örneğin bir Sea Color'un Palette kadar etkili olmasını bekleme. Daha çabuk akar.
sana önereceğim marka Lilafix veya Colormax olabilir. Neden diye sorarsan, içerisindeki amonyak değeri diğer markalara göre daha azdır. Bu da saça daha az zarar vereceği anlamına gelir. Ve fiyatı çok uygun.
bu arada yorumda gördüm saçın ana maddesi zaten keratinken keratin saça ne kadar zararlı olabilir ki? Bakım olarak yaptırmak gerekir 3-4 ayda bir. Ama brezilya fönü tahmin edemeyeceğin kadar zarar verir saçlarına.
Ben düz botox keratin yapan kuaföre mesaj attım işte düz değilde kıvırcık olanın istiyorum diye o da biz düz yapıyoruz kıvırcık tehlikeli saça zarar verebilir ya da başarılı olmayabilir dedi