Arkadaşlar merhaba. Yaşım 21. saçlarım bi kaç yıldır dökülüyor ve tepemde açılmalar meydana geldi ne yaptıysam önleyemedim. Artık iyice azaldığı ve dökülmem arttığı için saç şeklini değiştirmek istiyorum. Yüzüm dikdörtgen-kare gibi, alnım geniş. Uzun saça hasret kaldım ama sanırım bi süre daha öyle kalıcam. Sizce nasıl bi saç şekli gider? Yaşıma uygun olması da önemli benim için. Bir de eğer benim gibi seyrek saçlı olanlar varsa bir çözüm bulabildi mi yazarlarsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba. Seyrelen saçlar için yılan yağı kullanımını tavsiye ederim. Saçlara kısa sürede gürlük ve hızlıca uzama etkisi katar. Ve saç modeline gelicek olursak daha kabarık, hacimli ve volümlü durması adına dalgalı ya da kıvırcık saçlar tercih edilebilir.
Saçım yok dememiş, az demiş. Ki yok olsa veya az olsa bile hemcinsini senin daha iyi anlaman gerekirken yaptığın yorum dalga geçer gibi bir yorum olmuş
Xpere ihtiyacım mı var benim. Guruyum. Kör müsün. Saçma bir görüş de değil. Model yapılmaz bu saça. İyileşene kadar bere kullanmak en mantıklısı. Senin gece gece canın sıkılmış
@huangtzin Teşekkür ederim yorumun için. Ben arkadaşın yorumunu görünce sinirden bir şey bile yazmadım. Yahu bere tak nedir? yazın da mı bere takayım? okulda, sınıfta, misafirlikte de mi bere takayım? Böyle öneri mi olur? Şeytanın aklına gelmez valla tebrik ederim ben nasıl düşünemedim bunu senelerdir bu problem yüzünden üzülüp ağlarken!
En İyi Cevaplar