Özellikle sevgililik döneminde insan aşırı özeniyor buluşmaya falan giderken, benim genelde evdeki halimle alakam olmuyordu. Evde sürekli dağınık olan saçlarım dışarı çıkarken bambaşka bir hale dönüyordu.
Sizin de öyle mi? Sizce sevgiliniz saçlarınızın evdeki halinizi görse sizden soğur muydu?
Elbet dışarıdaki özelimiz kadar evde değiliz Bu bir gerçek Lakin evde de çok tatlışız yani diye düşünüyorum ve gerçekten de hani evimiz bizim Özgür alanımız her an her şeyli olabiliriz sıkıntı yok Sevgilimin de her hali olabilir 😉 Seven gelsin totomu sevsin yavru beni deli etmesin 🤣🤣🤣🤣
Sevgili işlerinden hayli uzağım. Soruyu evleneceğim kişi olarak cevaplayacak olursam da soğuyacağını sanmıyorum. Çünkü zaten dışarda da kendi tarzımı yansıtıyorum, evde de. Saçlarım içinde extradan özenmem. Nasıl rahatsam öyle dururum. Kendini seven insan 'acaba benden soğur mu, benden vazgeçer mi' gibi toplara girmez. Seven sever, sevmeyen sevmez. Kimse için ayna karşısında saatlerimi harcayamam.
Evdeki halimi beğenmeyen koca kesenin ağzını açacak. Fakirim şu an tabi ki pasaklı gezicem evde. O paradan haber versin. Melek gibi gezeriz icabında 😂😂😂
gerçek hal zaten evdekidir dışarıdaki hali sahte (istisnalar elbet var) ama derseniz ki görmesini istemem diyorsanız anca kendinizi kandırırsınız yarın bir gün evlenince aynı evde zaten olacaksınız o yüzden bahane üretmeyin doğal olun yeter af edersin osursan sadece kusura bakma diyecek biri olsun yeter doğal olsun başka bir şey istemiyorum
Sogumaz evdeki halimle disardaki halim arasinda buyuk fark yok. Evde sortla gezerim bide kör oldugum icin gozluk takiyorum disarda lens takiyorum😅 onun disinda evdeyken cogu zmn yarim topuz ya da daginik topuz yaparim makyajli ve makyajsiz halim arasinda ucurum yoktur. Ama erkeklerin disardaki haliyle evdeki hali arasinda cok fark var bakimsiz tarzanlar😅
Onun ev hali nasıl acaba? sen de sevgilinden soğuyabilirsin sonuçta😅 olaya tek taraflı bakma yani karşı tarafa kusursuz olmaya çalışmayın.. ilerde evlensen dışarıda janti adamı evde muhtemelen ayağında corap ve boxer ile göreceksin.. napcan boşucan mı😜
Sevgilim yok ama olsada sogumazdi herhalde evde de duzenli, toplu biriyimdir disardakinden pek farkim olmaz hem evdeki halimi sevmiyip soguyorsa zaten iliski gitmezdi yapcak bir sey yok yani demek ki uymuyormusuz deriz en iyisi olur. Ev halini onceden gormek lazim zaten ciddi dusunuluyorsa da ilerde sorun olmaz iste disarda farkliydi ayni evde yasayinca bir seyler oldu buna denmemis oncesinde gorulmus olur iste ne guzel
evde pijamayla ya da tayt sweatle dolaşıyorum dışarda jean tshirt vs evde saçımı ev topuzu yapıyorum dışarıda açıyorum evde miyopi gözlüğümü takıyorum dışarda takmıyorum evde sıfır makyajım dışarda da çoğu zaman sıfır makyajım 😂😂 arada 7 fark bile bulamadım
Bana göre bakımlı insan hep bakımlıdır yani tabiki modu düşük günler olabilir o ayrı ama öyle dışarıda süs bebeği gibi olup evde dışarı çıkmaya utanacagı tipte gezene ben bakımlı demem.
Ben şahsen başkası için değil kendim için yapıyorum hep bakımımı da süslenmemi de. Bu yüzden sevgilim beni bakımlı görünce bu ona özel istisna değil benim her zaman ki halim olmuş oluyor.
Sık sık görüyor zaten ve sogumuyor. Aksine o halimi daha tatli bulduğunu bile söyler sürekli. Ozellikle evde aynaya bile bakmadan rastgele yaptığım dağınık topuzlu, üstümde de rahat kiyafetlerij olduğu hallerimi daha cok beğeniyormus
Görmüştü ve beğendi o halimi. Ayağımda terlik, sıfır şort ve atlet şeklinde takım pijamayla, sütyensiz ve makyajsız çıktımdı kapıya. Çok güzel bakıyor herif kendini sevesin geliyor.
Bir erkek dağınık diye bir kadın ondan sogursa çoğu kadın yalnız kalır. Ben soğumam herhalde. Yine arada değişiklik yapılmasını isterdim. Genelde durumlardan değil hareketler yüzünden sogurum.
Ben yalnız yaşıyorum. Annem sagolsun arada gelip haftalık veya aylık fırçasını atıp gidiyor. Eve bak, ev değil sanki pazar yeri, diyor. Aklımda kalan bu. Haksız sayılmaz. Ben de kendimi zorluyorum ev işi yapmak için ama olmuyor. Ayda 1 odayı süpürürüm. 3 ayda bir bir tuvalet banyo genel temizlik. Camları ne zaman sildil hı hatırlamıyorum. Sağolsun annem ben uzak yola veya şehir dışına çıktığımda gelir temizlik yapar. Sırf bana kalsa ev çöp ev olabilir. Ama erkeklerin de çoğu benim gibi zaten.
uğraşacak bişey yok ki. her gün makyaj yapma vs söylersen. onu dışarıda dahi keyfime göre yapıyorum. ama giyinmek, saçların düzenli olması, temiz olmak vs önemli benim için. ev hali tarzı ruh halimi etkilediği için yapmıyorum.
Erkekler için bu ne kadar geçerli oluyor bilemem tabii, biz daha aynıyız sanırım evde ve dışarıda. Benden soğumaz dışarda nasılsam evde de aynıyım zaten. He bi şort tshirt le gexiyorum o kadar, onun dışında bi paspallıpım yok ev içinde.
zannetmiyorum. ev halim paspal veya bakımsız değildir.. sadece , evde dinlendiğim zamanlar , tembellik etmeyi severim. buna takılmazsa başka türlü bir sorun çıkmaz.
Soğuyacaksa derhal gitsin. Beni olduğu gibi kabul etmeyecek kadın benden uzak olsun. Gerçi hoşbir kadına kendimi kabullendirme, kabul ettirme gayretinde de değilim zaten.
Eğer duştan yeni çıktıysam ve saçlarımı hiç bağlamadıysam bazenleri dışarı çıkarken ki halinden bile daha güzel olabiliyor ama bazenleri de çok kötü kabarık duruyor
Evet ayaklarımı kıçımı yaladıklarına göre baya iyiyim. Çoğu erkek çok iğrenç pis ve dağınık ama evini görünce insan direk ayrılıyor. Hani dışarıya buluşmaya bakımlı temiz geliyorlar ama ev asıl önemli. Ondan direk evleneyin asla hizmetçi olursunuz.
ben valah cok bakımsızım hata cogu kızın bildıgı makyaj mazemesını bılmıuo da kullanmadım da daha hıc kullanöadıgım makyaj ma🙃zemesi takma kiprık alık aylanır sadece 2kere kulandım goz kapagı ustu mazemelerı
Kesinlikle soğurum ihanete uğramak bu Güven istiyorsunuz ama kimliğiniz ile kaldırıyorsunuz zaten Yani kimsen o ol ahlakın önemi kadar doğal halinde önemli bırak seni sen olarak sevsin 😉
Ben her yerde aynıyım Şeklim şifatım hiç değişmez Ama kız kankalarıma bakıyorum Evde babaannem gibiler Abi dışarıda tanıyamıyorum Bu makyaj olamaz böyle bir şey yok
Yani abartıya çok kaçıyorsunuz biraz doğal yapın İnce kusurları giderin kendinize tatlılık katın Ama çok farklı bir kişiye dönüşmek. Gerçekten aldatma sadece Ben sevdikten sonra nememe benzesin sorun yok. Aşk Bir yere kadar görsellik istiyor Sonra sadece duygu hisleri takip ediyor
büyük ihtimal soğurdu. Odam çok dağınık çoraplarım, iç çamaşırlarım heryerde. Bu havasız odada nasıl kalıyo bu orangutan yavrusu derdi ve beni terk ederdi😄
Biz erkekler genelde dışarda nasılsak evde de öyleyiz makyaj, saç gibi derdimiz yok yani bizim açımızdan sorun yok siz kızlar çok takıyorsunuz böyle şeylere
Yok iyice aşık olur çünkü ben şortla geziyorum ayrıca her gün yüzüme bakım yapıyorum saçlarımı da topuz yapıyorum parfüm çok kullanıyorum bence olur ya 😂