Arkadaşlar saçım kalçamı geçmiş durumda boyasız ve sağlıklı küt kestirip satmak istiyorum hiç satan kişiye rastladınız mı ya da kendiniz böyle bir şey yaptınız mı ne kadar veriyorlar fiyat olarak hatta alta saçımın görselini bırakayım ☺️ bu arada saç satmak günah mı?
Merhaba, ben daha önce hiç saçlarımı satmadım. Uzun saçlarımı kestirdiğim zaman da satmadım onun yerine saçlarımı kanser hastalarına bağışladım. Bence siz satmayı boşverin bağışlayın dediğiniz günah mı bilmem ama benim dediğim sevap. Tabi siz bilirsiniz yine de. Bu arada çok para vereceklerini sanmıyorum.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet şu an öyle düşünüyorum zaten hangi kuruma bagışladınız
Sen açıksın ve biz görüyoruz bu saçı şu an, sattığın kişi de gösterir, fazladan bonus günah olurmu bilmem. Para konusunda da genelde pek cimriler. Azcık bir para tutuşturup keser geçerler
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bin lira demişlerdi arkadasa ya da daha fazla hatırlamıyorum simdi cok net ama yüksekti
Bak o konuda haklısın 😅 kuaförle görüş o sana para konusunda daha doğru bilgiyi verir. Günah boyutunu da şöyle biliyorum hani ileride kapanırsan ve bunu kullanacak kişide erkeklere gösterirse günah oluyor diye biliyorum ya da senin saçına bi erkek dokunuyor diye düşün yani çok ince düşünmek lazım