Uzun saçlarıda kısa saçlarıda ayrı ayrı beğeniyorum. şu an saçlarım omuzlarımda. O yüzden saçlarımda küt modellere yakışacak saç şekillerini uyguluyorum. Küt saçın her yüz tipine ve her şekline uyacağını düşünüyorum. Bu yüzden bir kaç beğendiğim saç şekillerini paylaşmak istiyorum. Böylelikle saçları küt olanlar ya da küt kestirmek isteyenlere bir fikir olur diye düşünüyorum.
Zaman zaman saçlarımı bu şekilde maşa yardımıyla kıvırcık yapıyorum. Kendime yakıştırıyorum ve aşırı sevimli durduğunu düşünüyorum.
Saçlarımın önüme gelmesini istemediğin için bazen bu şekilde yandan örgü modeli veriyorum. Davetler içinde güzel bir şeçenek olduğunu düşünüyorum.
Ev ortamında ve bilgisayar basında bu saç şeklini kullanıyorum. Hepsi severek yaptığım saç stili. Kendime yakıştığını düşünüyorum. Sevgiler.☀️
Merhaba. Ben daha çok uzun saç modellerini beğeniyorum. Daha çekici ve kadınsı buluyorum. Uzun saçlarda rüzgarda ahenkle dans eden bir etkiye sahiptir. Bakımı zor, uğraştırıcı ve meşakatli olsada, şekil verildikten sonraki hali cidden cezbedici bir imaja imza atıyor.
Dalgalı saçlar cidden aşırı seksi ve estetik bir görünüme yol açıyor. İster şık bir yerde, isterseniz gündelik bir yerde dahi kullanıma uygundur. Göz alıcı bir etkiye sahiptir. Saçlara hacim ve volüm katar.
Eskiden yani 2 ay öncesine kadar uzun saç aşığıydım ve kendi saçım da baya uzundu. Yıllarca uzun saç kullandığım için bıkkınlık geldi. O yüzden kendimde büyük bir değişim yaptım. Önce göğüs hizasına kadar kestirdim , çünkü biranda çok kısa kestirmeye korktum yakışmaz diye. Ama herkesten olumlu bir cevap aldığım için daha da kısalttırdim. İyikide kestirmişim diyorum. Hem enerjimi yükseltti hemde boyumu bir tık uzun gösterdi zaten de kısa değil di 😄 Şimdide aklımda yaptırmak var ama cesaretimi toplamam lazım öncesinde.