Arkadaşlar saç düzleştirici önerir misiniz? Fiyatı uygun ve sağlam güzel bir makine alayım uzun bir süre gitsin yani :))
Kaliteli, sağlam bir saç düzleştirici önerir misiniz?

Merhaba.
Hem uygun fiyatlı olup, hemde fiyat performans açısından aşırı güzel sonuçlar doğurup, saçlara şekil veren düzleştiriciden söz etmek istiyorum biraz.
Yaklaşık 400 ile 500 tl arasında değişen bir fiyata sahip. Trendyol' da vs indirim günlerinde 350 tl'ye kadar düşen fiyatlarla bu ürünü bulmak mümkün.
Seramik bir yapıya sahiptir. Saçlara jilet gibir düzleşme vadi veriyor ve bu vadi yerine getiriyor. 7 sene boyunca kullandım ve memnun kaldım. Saçların zarif ve narin dokusuna hasar vermeyecek, yormayacak, yıpratmayacak ve kırmayacak yapıda tasarlanmıştır. Saçlara ipeksi formda bir yumuşaklık katarken, parlaklık ve canlı bir görünümde katar. Sahiplik sağladığı esnek plaka özellikleri ile saçlara kolayca, hızlıca ve pratik bir şekilde düzleşme etkisi katar.
235 derecede yüksek ısıya sahiptir.
Fişe takar takmaz 10 saniyede ısınırak saçlara muazzam bir şekilde, düzlük katmaya hazır hale gelir. Yanında ısi geçirmeyen çantasıda hediye olarak verilir. 3 m kadar uzunlukta kablosu mevcuttur.
Düzleştirici seramik kaplamadan tasarlanmıştır.
Selam,
Hoşuna gidebilecek ve güvenebileceğin 3 marka önerisi ile geldim. Bu markaların düzleştirücileriniökullanıcı yorumlarına göre seçtim. En beğenilen, teslimatında sorun yaşanmayan, özellikleri her kadının evet diyeceği kriterlerimin arasındaydı. O halde geçelim!
Dyson elektronik ev aletleri dahil kişisel ürünlerde de güvenilir bir markadır. Saç şekillendirmede de rakip tanımayan sayılı markalardan elbet❤ Kablosuz olma özelliği ile düzleştirmek artık çile olmaz. Aynayla priz yanyana olmak zorunda değil artık. Bu sorunu düşünerek alabilirsin mesela. Esnek ve bakır plakaları saçlarının elektriklenmesini de engeller. Şekillendireyim derken elektriklenmesi en büyük kâbusumuz. Bu sorun da ortadan kalktığına göre bunu bir düşün bence🙂
Seramik, geniş plakalarıyla düzleştirmen daha kolay ve kısa sürecek. Sıcaklık saçlarını tek çekişte düzleştirecek kadar gelişmiş. Elektriklenmeye karşı hassas sıcaklık ayarı da bulunuyor. Kısa sürede ısınacak ve beklemeden düzleştireceksin. Sıcaklık ayarlarını kendin de yapabiliyorsun. Saklaman için kılıf da bulunuyor. Ayrıca kilit tuşu da var. Kolayca saklayabilirsin.🙂
Elektriklenmeyi engelleyen iyon özelliğine sahiptir. Geniş plakaları ile düzleştirmen kolaylaşır. Otomatik kapanıyor, ısı ayarı göstergesi de mevcuttur.
Cevap
1Cevap
Merhaba.
Kalite diyince aklıma direk Dyson geliyor. Saçları kırmıyor, yıpratmıyor. Ama biraz pahalı olduğu için Remington öneririm.
Remington benimki güzel memnunum ben indirimde uygun fiyata almıştım
Rica ederim 🖤
Philips mukemmel duzlestiriyor fiyati uygun ama saclari kiriyor
Dyson mukemmel duzluk saglamiyor fiyati pahali ama saclarin bir tane telini bile kirmiyor
Ütülettir 😂😂
Evet ütü iyidir iyi masrafsız mis
Remington
En İyi Cevap