Aslında ben tost sac modelini hiç mi hiç sevmem. Eskiden de sevmezdim şimdi de sevmiyorum. Saclari yıpranmış, yanmış gibi gösteriyor. Olduğundan daha da çok kabartıyor. Hafif bir rüzgar estiğinde de şekli bozuluyor.
Belki görseldeki gibi saçlara takılan tokatlarım, yapılan ufak hareketlendirmelerle biraz daha güzel görünebilir. Görseldeki güzel çünkü kabarık değil. Ve Saçların çok uzun olmasından heralde bozulmuş gibi görünmüyor. Belki de yeni yapılmış veya kullandığı sprey çok iyidir. :)
Ama bunun dışında kabarık göründüğü için hoşuma gitmiyor.
Bilemiyorum açıkcası ilk çıktığı dönemi hatırlıyorum o zamanda pek hoşuma gitmiyordu. Tabi tercih meselesi bir dönemdi geçti gitti çok şükür. Bir bu model bide saçlara boncuk takma modasını asla anlayabilmiş değilim. Şimdilerde bu şekilde saçını yapıp dışarı çıksan insanın arkasından taş atarlar. Bu ne iblis diye çocuklar kovalar. Ayaklarına bakarlar insanın ters mi diye. 😂 İşin şakası ben beğenmiyordum. şu an da beğenmiyorum fikrim değişmemiş. Tabi yapanada taş atmayız korkmasınlar. 🤷♀️😌
Merhabalar. Tost saç modeli örülüp açılan saç modelini efecti veren bir görünüme sahip olan saç modelidir. Eski zamanlarda günümüze kadar moda olup, gelen bir saç modelidir. Saçları daha völümlü ve hacimli gösterir. Genel olarak seyrek olan saçlara tost işlemi uygulaması yapılarak saçlar daha kalın ve gür bir şekile sokulara daha havalı ve sağlıklı bir görünüme ulaştırılabilir.