Elbiseye çok para verdiğim için kuaföre vermek istemiyorum evde basit ama gösterişli bi saç modeli yapmak istiyorum sizce nasıl bi saç yapabilirim? Fikir verin
Kuzenimin düğünü için evde nasıl bir saç modeli yapabilirim?
Merhaba. Kuzeniniz için hayırlı olsun demek istiyorum öncelikle. Umarım hep çok mutlu olur.
Evde gayet kolay, pratik ve zahmetsizce kısa bir sürede saçlarınızı şık ve güzel bir hale sokacak olan bazı saç modellerine değinmek istiyorum. Sizi zahmete sokmadan herkesin yapabileceği klasik saç modelleri muazzam bir izlenim yaratacak modellere göz atalım öyleyse.
- Dalgalı Saçlar!
Maşa yardımi ile saçları uçtan yukarıya doğru sararak mükemmel, bukleler elde etmek çok kolay ve pratik.
- Balerin Topuzu!
Sade, zarif ve asil bir görünüm oluşturan balerin topuzu tepeden kancalı bir toka yardımı ile saçlarin at kuyruğu yapılıp daha sonra saç uçlarını kıvırarak elde edilio topuz modeli verilen bir saç modelidir. Yüz hatlarını ön plana serer.
Saçlarınızın uzunluğu çok önemli. Eğer kısa küt saçlara sahipseniz ıslak saç modeli hem modern hem de çok pratik. Duştan çıktıktan sonra tarayıp üstüne saç spreyi sıkıyorsunuz. Sonuç harika oluyor.
Eğer sade ve basit diye düşünüyorsanız evde saçlarınıza maşa yapıp sonrasında gelişigüzel paravana tokayla tutturabilirsiniz. Ya da tutturmayın bırakın saçlarınız savrulsun. Ancak mutlaka saç spreyi kullanın ki düğün boyunca sıcaktan ve terden bozulmasın.
Evde kendi kendinize topuz yapmakta mümkün. İnternette pinterestte araştırdığınızda yapılışlarıyla birlikte detaylı anlattıklarını görebilirsiniz. İhtiyacınız olan tek şey. Düzleştirici, tarak, toka ve saç spreyi. Elinizde biraz yetenekliyse her modeli evde yapmanız mümkün.
Umarım hoşunuza giden bir kaç fikir verebilmişimdir.
Merhabalar balım. Düğün için alternatif ve kolay bir model olarak at kuyruğu tercih edebilirsin. Her kıyafete yakışan bir model bence at kuyruğu. Uçlarını hafif dalgalandırırsan, ve gösterişli bir tokayla efsane durur. İşte düğüne hazırsın.
Bir sprey yardımıyla dalgaların kalıcılık süresini uzatabilirsin. ❤
Merhaba, bence düğün için saçına maşa yapıp görseldeki gibi toplayabilirsin. Bence çok abartılı değil kolay ve şık bir model. Maşa yapabiliyorsan bu modeli kolay bir şekilde yapabileceğini düşünüyorum. Bence dalgaların uzun süreli kalması için saç spreyi kullanabilirsin.
Basit yapılan ama zarif ve çekici duran en iyi saç modeli su dalgasıdır. Çok fazla yormayan su dalgası hem maşa ile hem de düzleştirici ile yapılabilir.
Eğer dalgaların geniş olsun istiyorsan el yardımı ile buklelerini açmalısın eğer sıkı istiyorsan da çok fazla bozmayacak şekilde ellerinle yine doğal bir müdahale yapabilirsin.