Şöyle yeşilçam filmi izlerken Hülya Koçyiğit'in saç modellerine bakıyordum çokta hoşuma gitti hala kullanılabilir olsa vallahi denerdim. Hanımlar tabi erkelere de söz vereceğim nede olsa fikirleri önemli, söyleyin beğeniyor musunuz?
Hepsi değil ama bazısı cidden çok hoş. Genellikle çoğu günümüze uymuyor. Fazlasıyla demode bulduğum modeller oluyor. Ancak bazısı var ki insanın deneyesi geliyor.
Türkan Şoray’ın bu saç modeli günümüzde de rahatlıkla kullanılabilir. Asla yadırganmaz. Oldukça hoş görünüm sağlar.
Gülşen Bubikoğlu’nun saçlarıda neredeyse günümüze meydan okuyor. Oldukları dönem için modern bir o kadar da güzel.
Son olarakta Hülya Koçyiğit’i paylaşmak istiyorum. Bu kabartılmış saç modelini günümüze pek uyduramıyorum. Demode geliyor. 😌
Merhabalar. Nostaljik eski dönem saç modelleri eskilerden günümüze kadar uzanıp gelmiş olan bir asır ve devrim yaratmış olan modellere sahiplik yapan saç kesimi modellerine sahiplik kazanmıştır. Bu saç modellerinden bazısı hala günümüzde kullanılan sevilen saç modelleri olarak kullanılmaya devam eden modellerdir.
- Yarım At Kuyruğu Saç Modeli!
Gayet sevimli olup, modası asla geçmeyen ve her yaş grubunun severek, bıkmadan yaptığı tatlı bir saç modelidir.
- Asimetrik Saç Kesimi Ve Belirgin Bukleler!
Eskilerden, günümüze kadar gelen ve asla eskimeyen bir saç modeline ev sahipliği yapan saç şeklidir. Oldukça şıktır.