Sürekli kahkül kesiyorum değişiklik yapmak sitiyorum kahküllerim uzadı. Kessem mi uzatsam mı karar veremiyorum.. yüzüm yuvarlak
Kahküllü
Kahkülsüz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhabalar. Kahkül için alnınızın geniş olması gerekmekte. Alnı dar olan kadınlara pek yakışmıyor. Birazda riskli bir tercih. Dar bir alına sahipsen kahkül yerine perçem tercih edebilirsin.

Kahküllü güzel Carly Rae Jepsen'ı örnek vermesem olmazdı sanırım hiç kahkülsüz görmedik kendisini. Kahkülü en iyi taşıyan ünlülerin başında geliyor. Eğer alnın genişse bu tarz bir sık ve hafif uzun kahkül tercih edebilirsin.

Türk güzellerimizden de Aslı Enver senelerdir kahkül kullananlardan. Aslı Enver kahküllerinin yanında perçem de tercih ediyor. Riskli bir model olsada çok iyi taşıyor. 💙
Merhabalar,
Kahkül son derece riskli bir saç kesimi. Usta ellerin arasında çıkmadığı veya yüz yapınız bu stile uymadımı besleme gibi gözükmek mümkün.
Kahkülü tercih etmek için geniş alna sahip olmak şart bana göre. Alın yapısı küçük ve dar yüzlerde kahkül hoş durmuyor. Ancak geniş alınlarda kahkül kurtarıcı olup, kişinin daha çekici gözükmesini sağlıyor.
Bu yüzden ne kadar özensemde asla kahkül kestirmiyorum. Alın yapımım yeteri kadar kahküle uygun olmadığını düşünüyorum.
Sevgiler.
Cevap
1Cevap
Selam,

Aslında hem kaküllü hem de kâkülüz saçı beğeniyorum lakin bu saç tipleri her insanda aynı görüntüyü oluşturmuyor. Mesela elmacık kemikleri ön planda olan bir insana kaküllü saç o kadar yakışıyor ki anlatamam. Bunun yanı sıra düz bir yüz şekline sahip insanların da kaküllü saç modelini tercih etmesi çok daha sağlıklı olacaktır.
Kahküller uzadıysa değişiklik de istiyorsan hepsini kahküllerin boyunda denemek istemezmisin?
kahkül çok yaşlı gösteriyor
Sana fotomu atsam bakar mısın?
Yorumlar mısın yani
tabi özelden tarsan yardım edeirm
kahkülllüüü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?