Arkadaşlar saçlarım düz ve kendimi yırtıyorum saçın hawaya kalkması için, köpükle falan idare ediyorum fakat saça şekil verene kadar canım çıkıyor. Üniversiteye falanda gideceğim bu sene, o yüzden hrer sabah 1 saatimi buna ayıramam. Bir gün olan saç diğer gün aynı stili şekli uygulamama rağmen olmuyor çıldırıyorum. Şu şekli nasıl verebilirim ;
Merhaba. Düz saçlara biraz hacim ve volüm katmak adına dalga verebilirsiniz. Saçlarınıza dalga verirken şeklini sönmeden koruması adına duş sonrasında saç bakım kremi uygulayabilirsiniz. Bu saç kremi saçların şeklini 48 saate kadar koruyor ve bozulmasını önlüyor.
Bu saç kremi ayrıca saçları, besler saçlara bakım yapar ve saçların canlanmasına katkı sağlar.
Elidor 7'si bir arada saç güzelleştirici saç bakım kremi.
Biraz garip gelebilir ama saçlarınıza perma yaptırabilirsiniz. Artık erkeklerde saçlarına perma yaptırıyor ve gayet hoş duruyor.
Öncelikle bilmelisiniz ki işlem kimyasal içeriyor. Eğer organik takılıyorum kimyasala karşıyım diyorsanız bu işlem size göre olmayacaktır. Ancak perma yaptırırsanız hacimli ve parlak saçlarınız olacaktır. Bu da tam sizin isteklerinize karşılık geliyor. Saçlarınıza her zaman aynı modeli verebilirsiniz ve şekle girmesi uzun vakitlerinizi almayacaktır.
nxjcjsjd ya geçende arkadaşım bu durumdan yakınıyordu dedi limon sıktım azcık elime sonra saçlardan geçirdim spreyli gibi oldu dedi iki saat bana bu durumu anlattı Jajdjsjd