Merhabalar, Bir ortamda dikkat çekmenin sadece saçlarla olabileceğini düşünmüyorum. Dikkat çekmek için düzgün fizik, giyim tarzı, makyaj ve saç stili lazım olagelir. Bunların hepsinin birbiriyle uyumlu birleşimi sonucu dikkat çekmek kaçınılmazdır. Ancak bakımlı kıvırcık saçlar bana göre bir adım önde geliyor. Dikkat çeken hacimli ve bukleli saçlar her zaman karşısındaki kişinin başını döndürür. Ben bu şekilde düşünüyorum. Sevgiler.😌
Selam Düz bir saç kullacaksanız duru bir yüze sahip olmanız gerekiyor. Çünkü dün düz bir saç kusurları daha çok ortaya çıkarıyor. Kıvırcık saçlarda tam tersi kusurları gizliyor. Bir ortama girdiğiniz zaman eğer güzel duru bire yüze sahipseniz düz olan saçlar dikkat çeker. Ama böyle bir yüze sahip kişiler çok az olduğundan dolayı genelde Kıvırcık saçlar güzel duruyor.
Bir ortama girildiği zaman insanlar saçlara değil dolgun vücut hatlarına daha çok bakıyor gadası. Eğer ki dolgun hatlara sahip olan kadınlar saçlarına bakım yapmasa inan ki kimse bunun farkına bile varmaz.
Merhaba. Kıvırcık saçın havası başka düz saçın havası ise başkadır. Bunu yüz hatları ve giyinilen kıyafetin kombini ile bütünleştirip saçlara bunu göre şekil vermekte fayda vardır.
Ana Sayfa > Saç Bakım > Sorular > Bir ortama girdiği an dikkatleri üzerine kıvırcık saçlı kadınlar mı yoksa kağıt gibi dümdüz saçlara sahip kadınlar mı çeker?