Kız genç ve elinde imkanlar var her şeyi tadmak denemek yaşamak istiyor haklı olarak. Çoğu kişi çocuksu tavrından dolayı sevmiyo ama bu kız gelecek vaat ediyo demedi demeyin. Sesini bir müzisyen olarak beğeniyorum kullanmasını biliyo. Evet ünlü dediğin yaşantısıyla da onu takip edenlerin örneğidir ama bunlara takılırsak ohoooo şöhret dünyasının yarısından fazlasının geçmişi eroin kokain doludur. Pek takılmamak lazım o yüzden böyle şeylere icra ettiği işin kalitesine bakın kaliteli müzik dinleyin kaliteli film izleyin kendi kalitenizi de böyle kaliteli seçimlerle arttırın. Bir iş adamı bali çeken müptezelle takılmaz kalitesi gider ama balici onu bırakıp iş güç sahibi olursa iş adamıyla takılmaya başlayabilir. Siz de bu hikayedeki balicisiniz. Artıyı eksiyi seçmek sizin elinizde. Saç baş modasından anlamam ama bu kızı ben seviyorum kim ne derse desin. "Meyve veren ağaç taşlanır"
Fiziksel olarak diyebilecek bir şeyim yok kız hakikatten oldukça ilgi çekici ama ben hiç sevemedim açıkçası oldukça itici geliyor bana. Bu saç da yakışmış..