Bence hayır..
Pamuk eller soruyu beğenebilir mi acep?
Pamuk eller soruyu beğenebilir mi acep?

Yakışır.
Yakışmaz.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kakül müymüş o ben onu şu yaşıma kadar kahkül olarak biliyordum. Neyse gırgırı bir yana bırakalım. Her kadının saç stili, yüz yapısı ve ten rengi aynı olmadığı için her kadına yakışacağını düşünmüyorum. Haa! Bu arada tabii ki onların tercihi, insan kendini nasıl iyi buluyorsa onu yapsın.
Bence hayır bir arkadaşıma çok yakışırken bir arkadaşıma hiç yakışmıyor çok saçma alakasız bir şey ayrıca mesela bir kıyafet birisine yakışıyorsa diğerine yakışcak anlamına gelmez 2 tane güzel/yakışıklı insan yanyana geldi diyelim mesela oversize 1 sweat verdiniz birine çok yakışırken diğerine yakışmayabilir birisine dar kalıp tam oturan bir kıyafet verdiniz zaman birine yakışır diğerine yakışmaz normal birşeydir yani işte kendinize eş sevgili ararken kriterleriniz bunlar olmasın.
Benim için farketmiyor, örneğin sevdiğim veya beğendiğim bir kız arkadaş bayan olsa, ben onu her türlü haliyle kabul ediyorum. Kakülleri kötü olsa bile.
Hayır yakışmaz yüz hatları ile taşıyabiliyor olmalı yani yakışmalı.
Cevap
91Cevap
Yüz tipi armut kafa mı yoksa elma gb tombalak kafa mı (tabiri caizse) yakışmasında etkilidir.
Geniş alınlı olanlara ve de doğru kesimi yaptıranlara yakışıyor.
Nasilki göbeği açık giyinenler belli bir yaşa gore gidiyorsa kakulde belli bir yasa kadar. birde yüz hatlari herkese göre uymaz.
bana da yakışmazdı papazların stajyeri gibi dolaşırdım okulda teeee ortaokul yıllarında. bende kızlar niye bakmıyor derdim hep bu kakül yüzündenmiş :)
Bir kadına yakışıyorsa o kadın çok güzeldir her kadın yapamaz bunu cesaret ister ama yaptığı zaman normalinden daha güzel olur.
Yakışmaz foto daki kimse ona çok yakışmış bak bu kıyafet içinde geçerli bi kadına süper olan bir elbise başka bir kadına düdük gibi oluyor
Her kadına yakışmıyor
Yakışan kadınlar var.
@Kamelyalı_Kadinnn 'a en son gerçekten sana yakışıyor demiştim.
Teşekkürler 😊
😊😊
Hayır yüz hatları ile ilgili bir durum aslında her kadına yakışmaz
Fizik ve yüz hatları uygunsa yakışır. Özellikle S ya da xs bedende çekici durur.
Aslında bakımlı olan her kadına yakışacağını düşünüyorum
Herşeyin her insana yakışmadığı gibi kakül de her kadına yakışmaz. Yüz hatları ve ten rengi alın yapısı önemli
Ben çok severim herkese gitmese de çok güzeldir ya 😍🤩 kakül küt kız 1-0 önde başlar 😊🙂👌🏻
Bu ablaya çok yakışmış ama herkese yakışmıyor malesef
Kahkül düz saçlı ve beyaz tenli bayanlara daha çok yakışıyor
Hayır yakışmaz. Ama yakıştığında da fazlasıyla ilgimi çekiyor.
Kadına herşey yakışır.. mevlam öyle yaratmış kadını …
Yakışacağını düşünmüyorum çünkü herkes farklı bir yüz hattına sahip. Her insan kakül modelini taşıyamaz.
Yakışanı var yakışmayanı var, ama genel olarak güzel duruyor
Her şey herkese yakışsaydı ohoo diyip geçiyorum köşeye
Kakül genelde erkeklere has kadınların yaptırması biraz tuhaf kaçıyor
Hayır sadece esmer ve vahşi kedi gibi bir disilige sahip olan kadınlara yakışıyor
Her kadina olmaz * yakisan kadinlar da kendini her erkegi kendine asik edebilir
Yüz hatları ile ilgili bir durum herkese yakışmaz ama yakışan kişiyede yükselmemek elde değil
Her kadına yakışmaz. Hatta bence hiçbir kadına yakışmıyor.
Bence çoğuna yakışıyor ama en sevmediğim saç şekli bir kadında sanki askermiş gibi asker traşı kadar kestiren
Hayır herkesin yüz tipi farklı.
Hayır yakışmaz. Televizyon üstündeki dantel gibi görünür yakışmazsa 😊
Bence ten rengi beyaz saçı siyah olanlara boyu kısa olanlarda çok tatlı duruyor
Tek bir kahkul çeşidi yok. O yuzden yuz tipine gore kahkul seklini bul. Yakisabilir
Minyon bayanlar a giden bir tiptir hatta küt saç bile zamanında tansu çiller modeliii🤣
Hayır tabikide koca kafalı Bir kız bıraksa yakışırmi
Bence herkese yakışmaz ama gördüğüm çok yakışan kadınlarda var
Mesela Lalisa Manoban
Yüz şekilleri standart bir tipde olmadığı için herkese yakışmaz. Belli yüz hatları olmalı
Bence bir çok kadına yakışıyor. Bazı kadınlara bu model gitmiyor
Bence yakışır esmer tenli olunca daha tatlı oluyor sanki
Bir kadına tek yakıştığını gördüm @monicavespucci
tesekkurler aminto
Hayır.
Sebebi her yüze, her saç yakışmaz.
Yakısır gibime geliyor
Bence her kadına yakışmaz..
Resimdeki kadına coookkk yakismis
Kakül her kadına yakışmaz maalesef
Güzel Olana Yakışır Diyelim
-VESSELAM-
Hayır her kadına yakışmaz.
Kimine yakışır kimine yakışmaz
Hayır.
yakışmaz
Hayır tabiki de her kızın yüz hatları kahküle müsait olmaya bilir.
Bu senmisin eğer sensen kakül sana çok yakışmış.
Çirkin değilsin ama sana pek yakışmamış gibi yanlış anlama lütfen :)
Kadınlarda en sevmediğim saç modellerinden birisi yakışın en fazla 1-2 kişi görmüşümdür
Bence sadece çok güzel kadınlara yakışıyor eğer iddialı değilseniz denemeyin
Onu bilmem de kıvırcık gördüm mü çoğu erkek eleniyor
Yakışmaz.
her kadına yakışmaz ama bazılarına deli yakışıyor.
Her kadın da hoş durmuyor ya
Geniş anlı olanlara daha çok yakışıyor
bence her kadına yakışmaz
Siyah saçlı beyaz tenli kadınlara çok yakışıyor
Hayır her kadına değil
çok kilolu olan kadınlara yakıştırmıyorum genelde.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?