Yani bir şeyde bize kalsın yahu:) Ben erkeğe örecek kadar uzun saçı yakıştırmıyorum nedense. Bana itici geliyor. Hatta mümkünse enseyi geçmesin:) Şaka bir yana. Ne bileyim erkek dediğin kısa saçlı olur. Tabi uzun saçı sevenlere de saygı duyuyorum.. Herkesin kendi tercihi.
abi yakışana yakışıyor ne demek kız gibi falan abshhsksjs. biraz kendinizi geliştirin artık. insan istediği gibi giyinir. ister küpe takar, isterse saçını örür. boş boş konuşuyorsunuz.
İğrenç falan demeniz doğru değil arkadaşlar kendinize gelin ortada sizi ilgilendiren bir durum yok? :D ayrıca o insanlar siz beğenin diye yapmıyor o saç modelini, kendi tarzları böyle. Konu kızlara gelince kasmadık duyar bırakmazsınız, erkek olunca "iğrenç, kadın gibi" falan dersiniz. Cahil bok sürüsü. Milletin dış görünüşü, tercihleri sizi ilgilendirmez (:
İsteyen yapsin bana ne, onlar yapti diye ben de mi yapicam. Hayatta herseyi once kendin istedigin, sevdigin icin yapicaksin. O ne demis bu ne demis bosss..!
Yakısana yakisiyor ama kim ugrasacak onun bakimiyle ve orgusuyle. Genelde kizi olmasini isteyip erkek cocugu olan kadinlar uzun sacli erkek cocuk yetistirip saclarini orerler. Ben sahit oldum Trde.
Çok tipsiz duruyor erkeklerin fıtrat olarak yaratılışlarında da ve dinimiz ve de omuzdan aşağı olmaması gerek onu geçtim aşırı tipsiz duruyor erkek dediğin saçını diker spreyler havalı şekilde örmek ne komik valla
MK varya su erkeğe benzeyen kadından, kadına benzeyen erkekten nefret ederim, uzun saç küpe, kızlarda kısa saç jöle, kesip ağızlarına verecen öyle gezsinler😀😀