Şıklara koymadım ama bence kesinlikle dalgalı, sizce?
Pamuk eller soruyu beğenebilir mi acep?
Pamuk eller soruyu beğenebilir mi acep?

Düz saç.
Kıvırcık saç.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Düz saç her zaman daha avantajlıdır. Kıvırcık ve dalgalılar bakımsız kuru olduğunda tuvalette üstüne yağ dökülmüş sonra kurumuş yapışmış gibi görüntü verir. Yani saçaklı 😅
Ben kıvırcık saçlı olarak yorum yapmak istemiyorum çok maliyetli ve emek isteyen bir saç sürekli yıkamak nemlendirmek gerekiyor zorlu bir saç gerçekten ama bakıldığı zaman muhteşem sonuç alırsın ama kullanım kolaylığı yönünden tabikide düz saç :)
kıvırcık saçı bilmiyorum ama saçlarım dalgalı ve istediğim her şekli verebiliyorum düz saçlı çok arkadaşım var şekil almamsından yana şikayetleri var bence dalgalı saç mükemmel
İkisi ve daha fazlası her ne olursa olsun yakışanda güzel.
Cevap
67Cevap
Kıvırcık her zaman bir adım öndedir
Bence kişiden kişiye göre değişir. Yüz yapısı vs. bunda etkili olur. Ama bana sorarsan tercihim düz saç
@benbal 😊😊😊
Yeri geliyor hepsini beğeniyorum ama bir tane kıvırcık stili var o ve belirgin dalga gözüme daha hoş geliyor
🌞☺️
Özellikle doğal buklelerimi seviyorum. Çünkü maşa vs. ile yapılanların aksine kendilerine has bir ahenge sahip oluyorlar.
Günlük hayatta genellikle düz saç kullanıyorum. Ama özel günlerde dalgalı olmasına da bayılıyorum.
👍
Yerine göre bazen Marilyn Monroe dalgası, bazen afro, bazende düz... Yerine ve ruh halime göre.
Bir Kadın çekici yüz hatlarına sahip değilse ister saçı düz, ister saçı kıvırcık model olsun farketmeksizin her iki model de çekici durmayacaktır.
İkisi de güzel aslında. Yüze ve kıyafete göre değişebilir. Ama ben kıvırcık saçı daha çok beğeniyorum.
İkiside birbirinden güzel kadınlara göre çare tükenmez düzse alır maşa kıvırcık yaparsin örer bırakırsın vs. Kıvırcıksa gider düzleştirici alır düzleştirirsin.👍😍👸🏻
Kıvırcık seviyorum 🤣
Ben kıvırcık saçlıyım o yüzden tabii ki de kıvırcık saçlarrrr :)
Ben seçenekleri seçmemeyi tercih ederim bir bayanda benim sevdiğim favori saçlar 1. Dalgalı, 2. Kıvırcık.
Her saça sahip olabilirsiniz Hayal ettiğinizden daha fazlasına sahip de olabilirsiniz bırakın saçı insanın karakteri önemli
Bence kıvırcık saçlar daha çekici insana farklı bir hava katıyor tarzını değişiyor sanki o yüzden daha güzel duruyor.
Saçlarımı kıvırcık hafif uzunlar. Kızlar kesinlikle beğeniyormuş onu anladım.
Saçlarım kıvırcık ben düz kullanıyorum ama saçımı doğal haline bırakınca herkesin dikkatini çekiyor
Kuvırcık renkli göz şarışın saç tabi ki de pembe tabanlı Kırmızı ojeli güzel ayaklar
Hepsi kişiden kişiye değişmekle birlikte genel olarak iri dalgalı saçlar çoğu kişiye yakışıyor
Kişiden kişiye değiçir hem de çok. Kıvırcık değil de dalgalı çok güzel. Düzle arqslnda kalırım ama kıvırcık pek tercihim değil
Kendi olduğun gibi olmak iyidir seni yansıtır başka yansıma olmaya hiç gerek yok
Dalgalı daha bir havalı duruyor. Yani bence ikisi de değil 🙂
Düz saç güzeldir her zaman. Hemen herkese de yakışır ama tabi ki dalgalı saçın yeri de ayrı.
Havalı ve çekici bide tatlı oluyorlar bence en güzeli kıvırcık saçlar
Düz saç kadini kadin gibi gösteriyor.
Kivircik saç biraz ergen işi gibi.
Düz veya dalgalı olabilir ama kıvırcık beğenmiyorum.😊
Bana gore bu deişkendir ya ama sececek olsam dalgali derim ikisinin ortasi gibi
Kıvırcık saç görünüş açısından çok güzel ama düz saç daha kullanışlı oluyo
Kıvırcık bence bir tatlılık katıyor o yüzden saçlarımı çok seviyorum
ben duz saçlıyım ve bunu sebiyorum ama arada kivircik istiyorum değisiklik iyidir
Selammm Düz saçları çekici buluyorum.
bazılarına kıvırcık bazılarına da düz saç çok güzel yakışıyor.
yüz hatlarıyla alakalı.
Kisiye gore degisiklik gosterebiliyor, kimisine kivircik cok tatli oluyor
Saç saçtır. Bakımı daha önemli.
Ben kıvırcık diycektim yanlışlıkla düze basmışım ben genelde kıvırcık saçlı kızlardan hoşlanırım ama düz saçlı olan kızlarda hoştur yani 😊😊
kıvırcık saçlara bayılıyorum ve daha çekici bence
hafif dalgalı oldugum için hafif dalgalı
kivircik olduğum için düz diyorum
Tabi ki kıvırcık 🤗 düzleştirince de kıvırcık daha çok yakışıyor diyorlar zaten
Güzelliğine bağlı hangi kız daha güzelse o saçı seçerim
Uzun saçken kıvırcık kısa ise zaten düz ben ise ikisi de yakışıyor o yüzden seviyorum
Tabiki düz verdim fön paralarıyla zengin oldular 🤣🤣
Kişinin diğer özelliklerine göre değişir ama genelde dalgalı saç daha hoş geliyor gözüme
Esmer düz saç, beyaz tenli kıvırcık saç, sarışın dalgalı saç
Düz saç rahat olabilir ama bence kıvırcık saç daha hoş duruyor
Düz saç avantajdır. Saçlarını yıka, kurula ve tara. Hazırsııın ☺️
Kıvırcık ve biraz da kısa saç. Mükemmelliğin sırrı bu bence.
Ben kıvırcık sacliyimm tabikide kıvırcık saç 🙅🤦🙆🙊
Düz işte ya iki sallayınca hemen dalgalanıyo zaten dalgalı saçı 2 saat düzleştirmekle uğraşıyon
Çekici olmanın saç şekliyle bir alakası yok
Düz saç vazgeçilmezim
Kıvırcık ayrıcalık bence 😊
Düz saç çekici, kıvırcık tatlı bence
Düz kısa saç = uzun kıvırcık saç bence. Kısa kıvırcık saçı hiç sevmem ama uzun oldu mu amann allaaah🤤
Düz her zaman iyidir yorucu değildir.
bazılarına kıvırcık saç çok yakışıyor...
Kıvırcık daha mı tatlı
Kıvırcık olmak ayrıcalıktır nokta.
Ben genelde kadında minyon ve uzun saç severim.
Ben düz saç seviyorum
bence dalgalı daha güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?