Sende Mısır buldum püsküllüsünü mü istiyotsun? Kel mel idare et işte. Adama saç ektirme deyip kalbini kırma 👍 En azından bu süreçte böyle kabul et evlenince ilerleyen süreçte saç ektirme olaylarına girin ;) şimdi saç ektirince kısmeti açılıp bir başkası elinden kaparsa adamı Ne olacak? Hediye olarak saçı sen ektir kocayı başka kız kapsın! Yok öyle yağma 😁😁 Önce nikahı bas sonra paraları bas saç ektir, cilt bakımı, diş bakımı vs vs tüm bakımlarını yaptır.
Özünde güzel bi hediye olabilir ama kırılır mı bilmiyorum sevgilini en iyi sen tanıyosun hassas bi yapısı varsa kırılabilir ama şahsen birisi bana atıyorum tırnaklarımdan dolayı çok üzüldüğüm için protez tırnak hediyesi etse ben sevinirim acılı bi işlem bildiğim kadarıyla söyle ben sana süpriz olarak sen çok üzüldüğün için böyle böyle bi şey düşündüm ama senin onayını almadan da hayata geçirmek istemedim insanlar saçma sapan yorum yapmış insan sevdiğini her haliyle seviyo ama insan kendini her haliyle sevemiyor malesef o yüzden kötü hissetme ihtimaline karşı bu şekilde yaklaşman bence daha doğru olur 😌🥰
Yani bence çok büyük ayıp edersin. Sevgili olurken, aklın neredeydi görmedin mi? Kel olduğunu. Çok yakışıklı olanlar var yani... Işte sana birkaç örnek.
Nasıl hediye etmeyi düşünüyorsun? Kafa dersini 1 günlüğüne ödünç alıp, saç ektirip, çaktırmadan kafasına tekrar yapıştıracak mısın?
Eğer üzülüyorsa saçı olmadığı için olabilir belki ama o istediği için yapmalısın bunu, yani ona öncelikle onu bu haliyle sevdiğini gösterip, sonrasında da eğer o istiyorsa bunu yapmayı teklif etmelisin. Sen istiyormuşsun gibi bir hava yaratırsan üzülür.
Merhaba. Sevgilinizi ilk tanıyıp sevdiğiniz hali de aynı değil miydi? Sonuçta bunu bilerek sevdiniz onu. Şimdi bu şekilde bir şey söylemeniz onu kırar.
hayır , asla düsünmeyin bile. söyle bir durum var dıs gorunus insanların kafasına sık sık takılır ozellikle sevdiklerimiz soz konusu oldugunda. kafasında onun soyle bir gorus var 'acaba karsımdaki beni kel olarak ne kadar begeniyor, ya begenmiyorsa? ilerde sırf beni bu yuzden terkeder mi?'sen ona hediye olarak sac ekimi verirsen kafasında su gorus olusabilir ' aslında beni kel iken cok begenmiyormus , bu yuzden bunu hediye etti'. bu is soyle bir durum , mesela sen obez olsan sikayet etsen obezlikten o sana mide kücültme ameliyatı hediye etse kafanda acaba beni boyle begenmiyor muydu gorusu cıkar illa ki. ha sac ektirmek istiyorsa ben seni her türlü begeniyorum canım , istersen ektir dersin. ama sakın bu sac ekimi teklifi senden cıkmasın, ondan cıksın bence.
Kel erkek seksi erkektir. O saçlar dökülüyorsa bilki testosteron çok iyi salınıyor. Üzülmesin gurur duysun
6
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben erkek olsam kız arkadaşım böyle bir hediye sunsa ayrılırdım, tercih meselesi ama bence çok yanlış bir hediye, yanlış anlaşılabilir. Yinede dediğim gibi tercih meselesi onun düşüncesini bilmem, sevgilim bana lazer hediye etse mesela hakaret sayarım, yerin dibine girerim yanlış anlarım.Çok kırılırım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
aynı dertten muzdarip biri olarak yazıyorum evet incinebilirim kendimi eksik hissedebilirim. bi şekilde bi tanıdıgından aa şu saçını ektirmiş diye konu açıp agzını arayabilirsin duruma göre de ince ince sen düşünmezmisine diye konuya gir duruma göre eger istiyorsa da direk hediyem olsun diye yapıştır
İlk kavga anında ''ulan kafandaki saçı bile ben aldım, sünepe herif'' diyebilmek için, eline alabileceğin güzel bir koz yavrum. Kesinlikle ektir ve her fırsatta suratına vur, karı milleti olarak seversiniz..
Hediyenin karşı tarafın haberi olmadan alınanı daha güzel oluyo die düşünüyorum. Ne dicen adama; Hadi aşkım sana saç ektirelim, hediyem olsun¿ mu dicen adama?
Hakaret de anlayabilir Bence sen beğenmiyorsan onu hiç evlenme Çünkü arkadaşım saç ektirdi 15 bin tl para verdi 2 sene geçti şimdi yine seyrekleşti yakında yine kel
Olur tabi şartları karşılıyorsa süreç için gerekli zaman ve sabrı varsa özgüveni artar mutlu olur seni de daha çok mutlu eder Tabi adamı güzelleştirip elden kaçırmakta var 😂