Saç şekli yüz güzelliğinde tamamen tek başına etkili olmaz ama yine de biraz etkisi vardır. Mesela bazı kişilerde uzun saç garip dururken bazılarında da kısa saç yüze yakışmayabilir. Saçı kıvırcık, düz veya dalgalı yapmak görüntü olarak yüze ayrı bir hava katabilir. Ayrıca saç rengi de yüze dış görünüşe olumlu etki edebilir. Şu da var yüz cilt güzelliği için düzenli beslenmeli, bol su tüketmeli ve yağlı ürünlerden uzak durulmalı. Böylece yüz güzelliği de korunmuş olur. Son olarak şunu ilave edeyim, sabah ve akşam düzenli olarak yüzümüzü yıkamalıyız.
Saçlarımız dış görüntümüzü önemli ölçüde etkiliyor. Bu yüzden her zaman yüz çizgilerimize uygun tarzı yakalamaya çabalamalıyız. Doğru saç şekli uygulandıkta kişinin güzelliği ortaya çıkar. Güzel bir bayanın yüzüne gitmeyen bir uygulama yaptığımızda da onu gölgelemiş oluruz. Bu yüzden saç şekili çok önemlidir kişiyi tamamen değiştire bilir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ciao🍀🦇 Etkiler mesela kazımak herkese yakışmaz. Veya uzun saç daha feminen bir hava katarken kısa saç daha maskülen bir hava kadar.
Kahkül keserken çene ölçülerine dikkat edilir çünkü kimine yakışmaz buda güzelliği gölgeler.
Elbeteki saçlarımız aksesuarımızdır. Yüz tipimize ve saç yapımıza göre bize yakışan şekillerde görünüm elde etmekte fayda vardır. Bu daha güzel görünmemizi sağlar.
İnsanı güzel veya çirkin yapan saç şekli değildir. Ama saç şekli de ekstra güzellik katar. Ancak erkekler için düşünürsek, keko model saç kesip te yakışıklı olanı hiç görmedim. 😂😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Saçını yüzünün güzelliğinide katarak motive eden her bakımlı kadın güzeldir.
güzel olan her türlü güzeldir fakat herkesin yüzüne uygun bir saç tipi vardır. doğru saça karar vererek güzelliğine güzellik katabilirsin. iyi forumlar
Aslında şöyle kendimden söyleyeyim. Ben saçımı saldığımda kilolu ve çirkin gözüküyorum veya atkuyruğu yaptığımda çok güzel buluyorum kendimi bence güzel güzeldir ama saçını şekillendirmesi de etkiler.