kimine çok yakışıyor. Kimini vezir ediyor kimini rezil ediyor kısa saç. o yüzden kestirmeden önce çok iyi düşünülmeli bence. Sonrdan ağlayanları da gördüm çünkü.
Ben uzun saç severim fakat kısa saçın yakıştığını gördüğüm bir bayan için "Ne güzel yakışmış kısa saç" diye düşünen bir insanım. Saç konusunda böyle gizli kullanıcının resmine göre karar verilmez. Yüz hatları ve vücut tipine göre kendin karar vermelisin. Photoshop'da dene kısa saçlı halini.
Her kıza kısa saçın yakışacağını düşünmüyorum, erkekler için de aynı fikirdeyim. Kısa saçın yakışıp yakışmaması yüzün şekline ve kafa yapısına göre değişkenlik gösterir. Bir de şöyle bir durum var, uzun süre uzun saçlı görmeye alıştığımız biri birden saçını keserse gözümüze başta garip gelebilir ama zamanla ona da gözümüz aşina olur. Ben bazı kadınlara kısa saçı çok yakıştırırım, tabi önemli olan onların kendini o halleriyle sevmesi.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Tabii ki gitmiyor çene şekline bağlı birşey bu bir de saç yapına bağlıdır birde kesimini düzgün seçmeniz gerek masumiyet dizisinde bir karakter vardı kısa saçlı kadının çene yapısı uzun kulak hizasında kestirmiş o kadar mı kötü olur iğrendim kimse dememiş mi hiç yakışmadığını diye düşündüm uzun çeneli insanlar uzun saç kullanmalı ya da boyun hizasında onun dışında gitmez
Hayır mesela benim saç yapım hem dalgalı hem baya gür, elimi prize sokmuş gibi kabarır o kadar kısa kesersem 😅
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kilolu kızlara maalesef ki kısa saç yakışmıyor. Kısa saç keseceksen incecik bel ve bacaklara sahip olman gerekiyor. Bende kiloluyum yanlış anlaşılmasın gerçek bu