Evet bazı kadınlara çok yakışıyor yüz şeklim kafam nasıl bişey pek anlamadım bide boynum kısa galiba sfhjcgdtkkgj ya insan başkasına bakarken tak diye şu model yakışır diyebiliyo da kendini niye bi türlü anlayamıyo 😅
Okuldayken kızların saç kestirmesine izin vermiyordum sınıfımdakilerin, şu da ilginç ki beni dinliyorlardı :d bence kürek kemiği bitim hizası ideldir ama siz bilirsiniz
22 yaşındayım hep belimdeydi ya değişiklik yapmak istiyorum artık kilo vermeye başladım ama daha yarısındayım 20 daha var vermem gereken pek cesaret edemiyorum :d
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Benim öyle bir arkadaşım vardı çok yakışırdı ona şişman ve omuz hizasında kesim
Bu kısalıkta bir kesim çok yakışır
https://www.hizliresim.com/bvgbua3 resmi katmamis bu kisalikta
Evet bazı kadınlara çok yakışıyor yüz şeklim kafam nasıl bişey pek anlamadım bide boynum kısa galiba sfhjcgdtkkgj ya insan başkasına bakarken tak diye şu model yakışır diyebiliyo da kendini niye bi türlü anlayamıyo 😅
Kısa saça gerek yok yaa, kız dediğin uzun saçlı olur
Okuldayken kızların saç kestirmesine izin vermiyordum sınıfımdakilerin, şu da ilginç ki beni dinliyorlardı :d bence kürek kemiği bitim hizası ideldir ama siz bilirsiniz
22 yaşındayım hep belimdeydi ya değişiklik yapmak istiyorum artık kilo vermeye başladım ama daha yarısındayım 20 daha var vermem gereken pek cesaret edemiyorum :d
Kürek kemiğinin eline gelen kısmının hizasında kestir o yeter bence, ilk önce kilo vermeye çalış tabi
Aynen önce hedefime ulaşayım sonra bakarım kendime bidaha :d teşekkür ederim
Rica
Her şey yakışır onlara, özgüvenli olsunlar yeter.
Teşekkür ederim 😅
değişime saçından değil kilondan başla :d
Başladım bile 😅 ama daha yarısındayım ve saçımı da değiştirmek istiyorum ama yakışmaz diye cesaret edemedim 😃
sana her şey yakışır prenses
Yaa :d teşekkür ederim ☺️
Öküz hizası güzel
😂😂😂
Hay Allah ben ne yazdım bu klavye ne yazıyor.
Omuz diyecektim,
😂😂Bende başta öyle düşündüm sonra espri yaptınız sandım olsundu 😅teşekkür ederim
Tatlı bir kizmisjn seni merak ettim😊 takipleselim mi
Yakışanlar var
Görmek lszım