Migrenim tutuyor, dayanamıyorum :/ alttan bağlayan çok sevdiğim modeller var. Benimki de onlar gibi oluyor ama kuzenim yakıştırmıyor. Sizce kuzenim haklı mı? Topuz üstte durmayacaksa hiç durmasın lafına katılıyor musunuz? #benkendall Bunlar cidden yaşlı gösteriyorsa pes...
Başım ağrıdığı için topuzu alttan yapıyorum, kuzenim yaşlı gösteriyor dedi. Sizce haklı mı?
Bence yaşlı göstermeyle alakası bile yok. Hem senin bakış açın daha önemli. Bu arada kısa saç da sevmiyorsan illaki bir topuz olcak ya. Onunda çok seçeneği olmadığı için alttan üstten nerden olursa topuz topuzdur, attığın görselleri ona da göster 🙂
Ben alttan topuzu çok severim, günlük yaşantımda da çokça kullanıyorum. Özellikle işyerinde saç fularlarımla beraber çok kullanırım. Bu beğeni kişiden kişiye değişebilir, insan önce kendi beğenisini önemsemeli.
Bence muhteşem duruyor hayatım <3 Saçların çok yakışıyor. Manken gibisin. :) - Hangi bakış açısıyla baktı bilmiyorum ama saçların gayet güzel duruyor ve vücudunla çok orantılı. <3
Amaaan insanlar konuşmak için neden daha mantıklı cümleleri tercih etmiyor? Başkasının dedikleri baş ağrınızdan, rahatlığınızdan daha önemliyse yukardan yaparsınız. Alâkası yok.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ciao🦇 Bende alttan yapıyorum dağınık topuz şeklinde. Bence güzel duruyor. Yaşlı değil. Yukardan orana oranlada daha ciddi maskülen bir hava katıyor bence.