Ben en son o kadar uzun saçı üniversite 1 de falan kullandım galiba ve hiç yakışmıyordu :( yıllardır kısa kullanıyorum artık ✌🏽 Bence biraz basit duruyor o kadar uzun saç
Yeni kestirmiş biri olarak üzülerek evvet diyorum. Dişilige vurgu yapan makyajdan daha çok etkili olan , özellikle ne o köylü kızı gibi diyip evde maske ve karışımlara başlayıp saç uzatma yarışına giren milyon tane dost görünümunde düşman kazandıran bir konu.
Bakımlı saçlar her zaman güzeldir kısa mı uzun mu orası fark etmez ama herkese de yakışmıyor uzun saç... Kısa boylu kızları daha da kısa gösteriyor ama kezbanlık ile alakası yok bunu iddia edenlere bir şey diyecektim de neyse ban yemek istemiyorum...
Benimde saçım aynı böyle çkk seviyorum. Kuaförüm sürekli satın almak istiyor. Rapunzel gibi uzatacağım. Ama bir eksiğim var hiç böyle resim çektirmedim resimlerde bazen saçım kısa bile görünüyor. Çektirmem lazım bence
Vay anasını saç boyutu bile kezbanlığa mı yoruluyor artık :D Bu ülkede neden herkes herkesin her şeyi hakkında bu kadar söz sahibi ya, lafım sana değil soran :D Kısa saç severim ben
Postiş ise güzel değil. Kendi saçın, birde sağlıklı ve bakımlı ise güzel durur. Birde o kadar uzun saç boy ister aksi halde arkadan kötü bir görüntü oluyor. Herkes taşıyamaz kısaca.
Benim de eskiden çok uzundu. Bakımı çok zor. Uzun saçlı arkadaşlara saygım var o saçı uzatmak kolay değil ama kendim öyleyim diye demiyorum kısa saç çekiciliği başka..
Çoğu kadın Kezban demiş fakat insanlara sadece kısa saç yakışmıyor kalçaya kadar gelen saç kezbamlık değildir. Ben uzun saçlıyım kalçama kadar geliyor kimsede Kezban demiyor dış görünüşleöalakalı
ben uzun saç kullanmıyorum ama uzun saç kimine göre değişiyor bana kısa yakışıyor o yüzden kısa kullanıyorum ama ille bunu soruyorsan bence gayet çekici ve güzel yani
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kalça dolgunluğu bel kalça kıvrımı var ise güzel yoksa kısa gösterir.