Bence gayet harikadır uzun saçlar. Hele ki Kylie Jenner gibiyse😍.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ben en son o kadar uzun saçı üniversite 1 de falan kullandım galiba ve hiç yakışmıyordu :( yıllardır kısa kullanıyorum artık ✌🏽 Bence biraz basit duruyor o kadar uzun saç
Yeni kestirmiş biri olarak üzülerek evvet diyorum. Dişilige vurgu yapan makyajdan daha çok etkili olan , özellikle ne o köylü kızı gibi diyip evde maske ve karışımlara başlayıp saç uzatma yarışına giren milyon tane dost görünümunde düşman kazandıran bir konu.
Bakımlı saçlar her zaman güzeldir kısa mı uzun mu orası fark etmez ama herkese de yakışmıyor uzun saç... Kısa boylu kızları daha da kısa gösteriyor ama kezbanlık ile alakası yok bunu iddia edenlere bir şey diyecektim de neyse ban yemek istemiyorum...
Benimde saçım aynı böyle çkk seviyorum. Kuaförüm sürekli satın almak istiyor. Rapunzel gibi uzatacağım. Ama bir eksiğim var hiç böyle resim çektirmedim resimlerde bazen saçım kısa bile görünüyor. Çektirmem lazım bence
Cevap
78Cevap
su pozdan gına geldi. gotüm var pozu bu. ve asırı kezban. saclara gelirsek ne kadar uzun o kadar güzel bence
Kylie kezban olamaz knk sjsnsnns
kayli mayli bilmem. amerikalı kezban bu da.10 sene sonra bakıp dalga gececeğimiz saheserler
Bazı ülkelerdeki normal kızlar bile kylie yanından gecemez 😂 kezban değil
bana göre su pozu veren gtüm var deme ihtiyacı duyan herkesin icinde bir kezban yatar:D
Kanka iste sana kezban gelen onlarda kezbanlik degil normal😂
banane canım halla alla. bu benim fikrim. kayli kezbandır aksini iddia eden de kezbandır. hadi şimdi de kezban değil diye :DASDASd
😂😂😂 kanka kazandın
acımam :)
Bence artık uzun saç modası geçti ya, ama uzun saçın yakıştığı çok insan görüyorum.
Hala moda ama Türkiyede değil sanırım
Yav he he. Herşey Kezbanlık. Bıktım şu kelimeden de.
genelde türkler böyle diyor baksana yorumda diyen çok oldu bende bıktım
Vay anasını saç boyutu bile kezbanlığa mı yoruluyor artık :D Bu ülkede neden herkes herkesin her şeyi hakkında bu kadar söz sahibi ya, lafım sana değil soran :D Kısa saç severim ben
Postiş ise güzel değil. Kendi saçın, birde sağlıklı ve bakımlı ise güzel durur. Birde o kadar uzun saç boy ister aksi halde arkadan kötü bir görüntü oluyor. Herkes taşıyamaz kısaca.
Görsel dekine yakişmiş boşuna özenmeyın herkese yakişmaz 😁
Kızlar isteyen yapabilir.
Kimse dinlemesin.
Once aynaya bakacak disi kisi, sonra uzatmaya karar verecek. Herkese yakismaz bu. Mesela boyu kisalara.
Bencede boy kısayken daha çok kısa gösterir kadını. 1.70 veya üstü uygun.
Bakımlı ise güzel ve ben bugün kestim o belden aşağı saçlarımı 😔😔😔
Bence kalçaya kadar gelenler o kadar da hoş durmuyor yani bele kadar olanlar güzel ama kalçaya kadar gelenler yüzüne bakınca sadece saç görüyorsun
Eğer bakımlıysa inanılmaz harika duruyor. Gerçekten çok hoş görüntüsü oluyor. Tabi uzun saçında bakımı çok zor oluyor. <3
Uzun saç çok güzel olduğu kadar çokda zahmetlidir herkesin bakabilceği bir saç yapısı değil sürekli bakım ister çocuk gibi bakman lazım
Bahsettiğin resimdeki gibi bir görüntüyse evet çekicidir, tahrik edicidir,,, ancak genel anlamda bakımsız olan birinde kezban gibi durur
kız dediğin uzun saçlı olur temiz olur bakımlı olur up uzun dalgalı saçlar çok güzel olmaz mı uzun saç ne ara kezbanlık oldu ya buna kim karar verir
Demode bence ya o kadar uzun saç 🤦♀️ Bakımlıysa kezban gibi durmuyor ama bana göre pek tercih edilesi değil :D
O saçların bakımına, rengine ve kullanan kişinin görüntüsüne göre değişir.
Hayır aksine daha çekicidir. Uzun saç her kadına yakışır.
Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun Ağır başlı Kadının uzun Saçlı ve Kalçalı olması Makbuldür
Bakımlıysa ve yüzüne yakışıyorsa çekici olabilir bence
Çekici bence bende uzatiyorum kalaçama gelene kadar
Uzun saçlı olması benim için daha güzel ama niye tanımlamandan biri kezban ki, hiç hoş değil
Benimde böyleydi 1 hafta önce kestirdim bence uzun saç güzel ben beğeniyorum
Hele ki bakımlı ve canlıysa kesinlikle harikadır 😊 yıpranmış uzun saç biraz kötü görünüyor :/
bakımlıysa isterse yere kadar olsun güzel duruyor ama bakımsız olunca küt saç bile olsa kötü duruyor
Hintli kadınların saçları çok uzun acaba şeyde napıyorlar
Bu kadar uzun saçın bir artısı olacağını sanmıyorum.
Benim de eskiden çok uzundu. Bakımı çok zor. Uzun saçlı arkadaşlara saygım var o saçı uzatmak kolay değil ama kendim öyleyim diye demiyorum kısa saç çekiciliği başka..
Kes kurtul ben öyle yaptım kısacık ne güzel
Kişiden kişiye fiziğine göre değişir. bornegin kilolu bi insanda güzel olmayacağını düşünüyorum
kalca ön pland asac degil kalcalarim nasil desen daha iyi
Fotodaki Kylie Jenner 😃
kimse kim iste her kiz ya gogus dekolte gosterir ya da kalca resimlerde sokakda ilgi cekmek icin iste
Bilemem artık sizin ûlkedeki erkeklerin düşüncesi bu
avrupada seks yapmak normal birsey turkiye de de oyle ama kizlari kezban tribide cabasi o yuzden siz ne diyor rus kizlar sahane hersey bahane🤣
Kısa yakışan kısa kullansın uzun yakışan uzun. Saçını nasıl kullandığının kezbanlıkla veya farklı bir şey ile ilgisi yok
Bence yakışan uzatsın ya da kestirsin. Bana yakıştığı için uzatıyorum ve bana çekici geliyor uzun saç
Çok kısa olmayacak şekilde bakımlı kısa sac olmak uzayacaksada o güzelim Popoyu kapatmamalı
Bence çok sek S i dir buna inan daha güzel gösterir insanları
Yemekte yaparım salçayla saçımıda sallarım kalçayla çat çat çat dırdırıt dıt dıt dıtttt
Uzun saçları çekiciliğini yitiriyor bence. Seviyorum lakin o kadar uzun değil bele kadar olsa yeter

kalcayı boşver Araban var mı varsa Acura mı
😀😀😀
Uzun saçlı kadınları bende severim 😀
Verdiyin suala blaatt 😃
O kim 😀
Saçma soru.
Kezbanlıkla saçın alakası ne?
yorumlara bak görürsün
Ya kisa kut keaim olacak sac ya da uzadimi kalcaya kadar olucak ya saci avucliyacaksin ya da eline dolayacaksin
Uzun saçın da güzelliği ayrıdır kısa saçın da.. Önemli olan saç modeliyle kendinizin bağdaşlaşması bence.. Saygılar
Ben bir kaç kez kullandım hoşuma gidiyordu ama bakımı zor diye kestirdim (uzun saçları hala seviyorum) lafı uzatmiyim evet çekici
Saçından çok dötün dikkatimi çekiyor maalesef canım
Kylie jenner resimdeki. Ne diyorsun?
Aaaaa ben sen sanıyordum
Kabuk ediyorum ava giderken avlandım 😂
Yuh artık kylie jenneri bile tanimayan var
E nabalim yani bakıyorum simdi
Baktım biliyorum artık 😂
Bence güzel oluyor ben uzatmaya çalışıyorum. Omzunmda şimdi saçlarım en kısa sürede uzar umarım
Onun bakımını yapıyorsan iyi ama kış mevsimi de var zor biraz
Biraz basit duruyor tamam uzun sac cok guzel ama bu kadar uzun degil
Bence çekici eski sevgilimin de öyleydi uzun saç hoşuma gidiyor benim şahsen
Bana itici geliyor, adı kezban olsun, fatma olsun farketmez
Çoğu kadın Kezban demiş fakat insanlara sadece kısa saç yakışmıyor kalçaya kadar gelen saç kezbamlık değildir. Ben uzun saçlıyım kalçama kadar geliyor kimsede Kezban demiyor dış görünüşleöalakalı
ben uzun saç kullanmıyorum ama uzun saç kimine göre değişiyor bana kısa yakışıyor o yüzden kısa kullanıyorum ama ille bunu soruyorsan bence gayet çekici ve güzel yani
Kalça dolgunluğu bel kalça kıvrımı var ise güzel yoksa kısa gösterir.
bele kadar güzel
Bence bele kadar güzel
Kişi kezbansa kısa saçlada kezbandır a dostlar. Saç bakımlı ise güzel durur uzun saçın havası başkadır.
Uzun kısa kişiye göre değişir yakışması ama kıvırcık saçlı kadınları ayrı bir yere koymak gerekir bence 😍😍😍😍
Bununki kadar uzun çekici değil bence
kadının fiziğine göre değişir bence
O kadar uzun bence güzel değil
Bana bakımsız ve itici geliyor
Bana bakımsız geliyor
Ne alaka kezban saçla
Saç saçtır aga boyu alakadar etmez beni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?