Merhaba! Saçlarım kıvırcık ve kabarıyor bu yüzden saçım için ne yapabilirim diye düşünüyorum internette çok fazla katlı kesim çözümü gördüm ama ben önceden yaptırmak istediğimde kuaförün bana yaptığı katlı kesimden sonra katlı kesimden soğudum. Onun yaptığı bence yaşımı çok büyük göstermişti cidden utanç vericiydi benim için bir de küçük yaşta olduğum için çok anlamıyordum. Araştırınca katlı kesimin uzunu da varmış bana kısası yapılmış bunu öğrendim ya da benim baktığım V şeklinde bir kesim. Saçlarımı birinci fotoğraftaki gibi kestirmek istiyorum V şeklinde hoş duruyor ama sizce kabarmasını engeller mi ya da daha kötü mü yapar? Saç kabarması için sizce saç kesim şekli önemli mi? Fikri olan varsa yazarsa sevinirim. Hem saçlarım kabarmasın istiyorum hem de kendimde değişiklik yapmak istiyorum bu kesimi çok beğendim.
Saç kesim ya da şekli saç kabarmasına etki eder mi?
Genellikle düz kesim saçın olduğundan daha çok kabarmasına neden oluyor Katlı kesim cidden çözüm olabiliyor ama yanlış kesim ya da kesim sırasında kullanılan alet ciddi anlamda etkiliyor.
hep düz kullandığım için hiç bilmiyorum o kısa katlı kesim faciasından sonra düzden vazgeçmedim 🤣 bir de çok keskin bir kesim olursa v saç hoş durmuyor gibi
Ben çokkk uzun yıllar hep katlı kullandım Çok güzel, belirgin ve kabarmayan saçlarım vardı. Saçımın aşırı kuru olması, katlı kesimde yıpranan saçın daha kötü durması yüzünden son 4 yıldır düz kesim kullanıyorum amaaa 4 yıldır da hep kabaran ve şekilsiz saçlarla dolaşmak zorunda kalıyorum.
Benim dediğim bu arada v değil u kesimmiş :( bence düz kesim kısa küt saçlarda falan hoş duruyor ama uzun saçlarda vmsi tarz kesimler güzel gösteriyor. Kırıklarını düzenli Alınca ve çeşitli yağlar kullanınca saç çok sağlıklı duruyor cidden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Genellikle düz kesim saçın olduğundan daha çok kabarmasına neden oluyor
Katlı kesim cidden çözüm olabiliyor ama yanlış kesim ya da kesim sırasında kullanılan alet ciddi anlamda etkiliyor.
evet saçım düz kesim :( v kesimi denemeyi çok istiyorum
O da uçlar yıpranınca saçı berbat gösteriyor yaa 😐
Sırf bu yüzden düz kesimden dönemiyorum
hep düz kullandığım için hiç bilmiyorum o kısa katlı kesim faciasından sonra düzden vazgeçmedim 🤣 bir de çok keskin bir kesim olursa v saç hoş durmuyor gibi
Ben çokkk uzun yıllar hep katlı kullandım
Çok güzel, belirgin ve kabarmayan saçlarım vardı.
Saçımın aşırı kuru olması, katlı kesimde yıpranan saçın daha kötü durması yüzünden son 4 yıldır düz kesim kullanıyorum amaaa 4 yıldır da hep kabaran ve şekilsiz saçlarla dolaşmak zorunda kalıyorum.
*belirgin bukleleri olan
Benim dediğim bu arada v değil u kesimmiş :( bence düz kesim kısa küt saçlarda falan hoş duruyor ama uzun saçlarda vmsi tarz kesimler güzel gösteriyor. Kırıklarını düzenli Alınca ve çeşitli yağlar kullanınca saç çok sağlıklı duruyor cidden
U kesim de kullandım, diğerlerine göre daha iyi denebilir de bu bakım olayında istikrarlıysan güzel değilsen eziyet vallahi
Evet öyle durulama zor ya :( bir de sürerken vıcık vıcık yoksa iyi de
Krem sür saçım nemsiz oldugu için kabariyordur belkide
evet öyle sürüyorum farkı olsa da saçlarım sıcak havayla iyice kabarıyor
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!