Kısa saç kadınları maskülen mi gösterir?🤔👒

Vee belli zaten biz erkekler görünüşe önem veririz. Eğer ki kadın böyle kısa saçlıysa zaten ona bakan erkek kafasına benzetir yüzü her ne olursa olsun. Tabi seni seven erkeye farketmez o seni er haliyle sever çünki artık görünüşün bir önemi kendin kadar olmaz yani. Ama genelde dediğim gibi.
Hatta örnek vereyim, bir qrup araştırmacı bir çok evli erkeğin kullandığı arabada yanında oturan karısının yerine ona görünüşce benzeyen aynı giyimi giymiş başka kadın oturdukdan sonra (bu arada erkek mağazaya ya da qısaca bir yere uğruyor) erkek dönünce yoluna devam etmiş karılarını oracıkda bırakmış))))) düşünsenize çünki erkek kafası görsele odaklı
Yakışana çok güzel yakışıyor ve gerçekten cesaret işi oldugu konusunda da hem fikirim çünkü bazı kadinlarda çok begensemde kısa saçı kendimde hayatta kestiremezdim ben uzun saç kullananlardanim şöyle de bi gerçek var uzun saça alisanda bir daha kisa kestiremiyor saçını
yakışana yakışıyor ve gayet hoş duruyor ama yüz hatları da önemli sanki ben herkese yakıştıramıyorum
<3
Maskülen tarz, erkeksi göstermez. Bu tamamen mizaç ve tavırlarla ilgili diye düşünüyorum.
Eig'ler için teşekkür ederim 🌺
Rica ederim🌺
Cevap
38Cevap
😀 Tuğba Büyüküstün hiç bana onu hissetirmedi tam aksine dahada çekici oldu güzel olmak böyle birşey demekki
Kadınlarda kısa saçı tahrik edici buluyorum. Bu yüzden Jada Stevens'ın kısa saçlı halini çok hoş buluyorum.
Kullandım böyle 1 yıl boyunca. Herkes çok sevdi ama ben uzun daha çok seviyorum.
Uzun boyunla zayıf kadınlarda çok hoş duruyor.
Her kadına yakıştıramıyorum.. Özellikle yüz ve göz hatları muazzam olmalı gibi geliyor bana. Belki benim bakış açım böyle olduğu içindir.
Yakışan kadınlar çok iyi taşıyor bence. Tabi ki cesur bi saç kesimi herkes cesaret edemez ve taşıyamaz.. Keyifli günler..
Karizma gösteriyor , birde limitsiz geliyorlar bana , hiçbir şeyde sınır tanımazlar diye düşünüyorum.
Uzunluğuna göre gösteriyor erkek gibi kısa saç değilde pek farkı olmuyor çekicilik bile takıyor bkz. Eski sevgilim
Ben yakıştırmıyorum şahsen o kadar kısa saçı kadınlara
Kısa saç, dolgun yüzlü hatunlara yakışmıyor ama minyon tipli kadınlara yakışıyor.
Bence evet. Disarida goruyorum, kiz mi erkek mi anlayamıyorum. Cok itici cirkin görünüyor gozume
bence hayır. o zaman uzun saç da erkekleri feminen göstersin
Tuğba büyüküstüne çok yakışmıştı diğerlerinde beğenmedim. Herkese yakışmıyor bana asla yakismazdi
Valla ben çok beğeniyorum çok aradımda bulamadım çevremde
Sooo kısa saçlı kadınlar çok itici geliyor bana bayan dediğin uzun saçlı olur ne o len öyle oğlan çocuğu gibi kanka mi diecem... a...
Maskülen gösterir mi, tartışılır ama öyle görünmek için yapıldığını düşünüyorum..
Kim onu diyen bi gelebilir mi? Bence herkese yakışmasa da yakışan ve uzun saçdan daha çekici gösteren bir çok duruma şahit oldum
Bence evet
O yuzden kadinlarda kisa sac sevmiyorum
Çoğu kadına çok yakışıyor bence. Gayet iyi taşıyorlar
Evet çoğu kadını öyle gösterir ama Tuğba Büyüküstün'e yakışmış.
Saç şekil ve boylarının cinsiyeti yoktur. Kim kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle olmalıdır. 2021’deyiz be arkadaşlar. :)
Maskülen tarz en önemlisi saç herkese yakışmaz
Kim ne ders desin evet
Evet ama bazılarına yakışıyor
Kısa ve kıvırcık çok iyi
bence öyle ya maskülen gösteriyor aşırı kısa saç
Ben severim kadinda kisacik saclari
Bence bazı kadınlara çok yakışıyor alakası yok.
Bazılarına yakışıyor.
Kısa saç bu kadar değil omuzlarda güzel oluyor.
Ben pek sevmiyom açıkçası
Öyle oluyor evet
Besleme gibi gösterir.
Görseldeki gibi kısa saç sevmiyorum
Bazılarını keko gösteriyor
Hayır çok tarz duruyor bazı kadınlarda
sevmem
aklıma baska seyler cagrıstırıyor.
Evet erkeksi gösteriyor
Kesinlikle katılmıyorum
Bence öyle gösteriyor ama güzel durmuyor demdim güzel duruyor
Ya saç bele kadar gelicrk birazdaha uzun olabir ya kıvırcık olucak ya da kısa orta boy saç sevmem ben genelde yakışmaz
Senin fikrin ama kişi kendisine yakıştırıyorsa istediği gibi yapabilir saçını
Kesinlikle benim fikrim sorulduğu için belirttim bende zaten 😉
Evet ama yakismiyor kisa sac kadinlara
Acikcasi ben kadinda kisa sactan hoslanmiyorum
Kısa saçlı kadınlar daha çekici oluyor
bencede biraz maskülen gözüküyo
her kadına yakışmıyor.
çok nadir
Güzel yüzlü kadınları çok seksi gösteriyor:)
Hayır bence ayrıcalıklı sıradışı gösterir
Hayır bence
Genelde evet
Herkese yakışmaz
Bence evet
Yakışana yakışıyor
Maskulen değil ama cesur ve güçlü gösteriyor.
Erkeksi görünüyorlar :))
Genelde öyle görünüyorlar fikrimce
Berguzar Korel e çok yakışıyor.
Maskülen gözüksün sanki ne var
Hayır gayet hoş
Kadınları erkeksi gösteriyor. bundan hoşlanmıyorum
Ben begenmiyorum
Evet gösterir bence
Kadının gücüne güç katıyor bence
Ben sevmem uzun saç en güzeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?