Uçlarından biraz aldırmalısın. Gerçekten çok fazla ince telli saçların var. Doğal yöntemler ile bunu gürleştirmek gereklidir. Bir kaç maske tarifi yazacağım sana. Mutlaka denemelisin.
Elma sirkesi saç gürleştirmede gerçekten çok başarılıdır. Üstelik yağ oranınıda dengeler. Saçlarında yağ varsa alır.
Bir bardak su Çok az miktarda elma sirkesi.
Bunları güzelce karıştır. Saçlarına yetecek kadar yapsan yeterli olur. Daha sonra güzelce masaj yaparak, sür saçlarına.10 dakika bekletmelisin. En sonda ılık suyla güzelce yıkaya bilirsin.
Herkesin bildiği pancarda saç gürleştirme konusunda çok iyidir. Bir çift pancar kökünü 10 dakika boyunca suda kaynat. Suyun soğumasını bekle mutlaka. Daha sonra masaj yaparak saçlarına uygula. Haftada 2 veya 3 kez yapman yeterli olacaktır.
Benim saçlarımda böyle ve bu durum genetikle alakalı ne yapsan fayda etmez kendimden biliyorum, sen saçını omuz hizanda güzelce kestir istersen katlı kesimde yapabilirsin öyle daha güzel durur, böyle ince telli seyrek saçların uzun olması güzel durmuyor
Mantıklı yorum yapan biri çıkmış, saç teli kalınlaştırmak diye bir şey yok diyince insanlar itibar etmiyor, illa para verip deneyecekler kozmetik ürünleri
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
7
Cevap
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
İnce telli ve seyrek saçlar aksine cok uzun kullanılmamalidir. Omuz hizasinin biraz altinda önlerin ve yanlarin katlı olduğu saçin arkasinin düz kesildiği kesimleri tercih etmelisiniz birde kuaför mümkün olduğunca saçlarinizi inceltmeden yani çok fazla ara makasla seyreltme işlemi yapmadan kesmeli ve ayrica ince telli saç ne kadar uzunsa o kadar kötü durur. Yani yaniliyorsunuz düşündüğünüz tam tersi bir durum var yani.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bende uzunken çıt çıt takip at kuyruğu çok sevdiğim için kiyamaiyordhm kesmeye sanırım kesicem dediğiniz gibi teşekkür ederim
Saç kesiminde bir de yüz şekliniz kilonuz önemlidir. Eğer zayifsaniz ve yüz şeklinizde uygunsa omuzlariniza kadar kestirin eğer kiloluysaniz omuzlarinizin biraz altinda kestirin. Yüz şeklinizi kilonuzu bilmeden kesim tavsiyesi vermek yanliş olur kaförünüz daha iyi bileceotir tabi iyi bir kuaförse.
Pardon ya böyle bi yoruma rahatsız olucağını düşünüp seni savunmak adına yorum yapmıştım. Neyini çekemeyim bendede var aynısı hey Allahım 😂 sustum ben siz takılın
Bence kes bu kadar uzun saç kalın değilse kötü duruyor ya çevremden biliyorum orta boy yap bence ve sürekli sarımsak sür ya da sarımsak şampuanı al kökleri besleyip saçı gürleştiriyor
Hayır cok güzel olur saçların düz sana asimetrik saç kesimi iyi olabilir yüzünüzde görmeden yorum yapıyorum ama düz saça o cok iyi gidiyor bir dene bence yani en kötü ihtimalle toplu gezersin yine omuz hizasında olunca toplayabilirsin
tamm ne oldugn beni ilgilendirmezde benm hem kabarik hem elektirilleriniyordu ama cok inceydi bir avuc falan sacim vardi zeytinyagi kullandim saclarima uzuun bir sure sonrasinda brezilya fonu yaptirdim şu an saclarm cok saglikli keratin bakim yagi kullaniyorum dustan sonrada òneririm