Enseme dövme yaptırıp saçlarımı 3 numaraya vurdurmak istiyorum söylediğim herkes o ne öyle erkek gibi diyor. Saçla erkeksi olunur mu? Yüzüm güzel bu arada taşıyabilirim modeli
Kısa saç ve özellikle de 3 numaraya kadar saçı kestirmek; herkese yakışmaz. Eğer yakışıyorsa, kesip kesmemek sana kalmış. Dediğin tarz dövme yaptırırsan hoş olur ama bu tarz kestirirsen bence kadınsılıktan biraz uzaklaşırsın. Kafa yapın güzel ise bunu göstermek için avantajdır ama kısa saçı genelde erkekler beğenmiyor.
Mesela benim erkekte uzun saçı beğenmemem gibi. Şahsi olarak da düşünürsem, bence fazla kısa saç kadına yakışmıyor ama küt tarzı kestirirsen sana daha çok yakışacağını düşünüyorum. Tabi ki herkesin zevki farklıdır...
Kendine neyi, nasıl yakıştırıyorsan o şekilde yap ama bizim fikrimizi sorduğun için söylüyorum. Evet, erkeksi duruyor. Yüz güzel olsa bile ben bir kadında o kadar kısa saçı hoş bulmuyorum. Tabi bu benim kendi şahsi fikrim.
Binlerce dövme yapmış biri olarak, yüz, boyun gibi çok görünen bölgelere dövme yaptırmanı tavsiye etmem. Belki başka dövmelerin de vardır, seviyor da olabilirsin ama yine de iyi düşün. Yakışabilir mi diyorsan, olabilir, kısa saç ve dövmeyle de güzel görünebilirsin tabii.
Önemli olan sizin ne düşünüp istediğiniz. Milletin ne dediği değil..
Herkes ne diyecek? Fakat bu ana kadar herkesten ne gördüm ki? Bana en yakın olanlar dahil olmak üzere, bu herkes dedikleri şey beni üzmekten, hayatımı manasız bir hale sokmaktan başka ne yaptı?
Yapma bence. Bir anlık heves ama ilerde çok pisman olursun. Yarın ne olacağın belli değil. Hayata bakıs acin değisebilir veya kariyerin de sana engel olabilir. Geçici dovme dene. Bak gör geçici olandan bile sıkılacaksın. Dövme bir süre sonra artık sıkiyor ve hiç temizlenemeyen bir kir gibi yapışıyor vucuduna.
Görsellikte sorun olmaz bence bazen bana kısa saçlı kadınlar çok çekici geliyor. Burada ki erkeksilik veya kadınsılık durumu davranışla şekillenir erkeksi olmak için erkek gibi davranmak gerekir sen kadınsal ve feminen olursan tam tersi kadınsı bir çekiciliğin olur. Yeni saçın şimdiden hayırlı olsun.🙂
Bilemedim, yakışana yakışıyor daha doğrusu yakışmak değil taşıyan taşıyabiliyor. Ama bence zor bir saç. Bir zamanlar bende kestirdim tuhaf tuhaf bakışlar, küçücük çocukların bile tuhaf bakışları moralimi bozuyordu, tuvalete giriyordum ne işin var defol burası kadınlar tuvaleti diye azar işitmiştim 🤦🏻♀️ şu an belime kadar uzun asla o kısalığa kestirebileceğimi düşünmüyorum.
Herkese yakışmıyor ama yakışana çok iyi duruyor zaten herkes illa bir şey der bence sen kendin karar ver böyle Bi model istiyorsan ve yakışacaksa yaptır yok erkeksiymiş bilmem neymiş geç bunları. Genelde kemikli yüzlere çok yakışıyor, yuvarlak yüzlere pek olmuyor.
Hayır saç modelinin kesinlikle cinsiyetle alakası yok. Özellikle yüzün küçükse çok iyi taşırsın. İnsanların ne dediğine bakma sen kendini nasıl daha iyi hissediyorsan onu yap. 😊
Aslında erkeksi ve ya kadınsal olmak sadece sizin davranma şeklinizden asılı. Ne kadar feminen olursanız hatta o kısa saçı bile feminen gösterirsiniz. Benim fikrim bu
Bence riskli bir saç modeli ama kendine yakıştırıyorsan neden olmasın.. Kimin ne dediği her zaman son planda olmalı bence önce kendini mutly etmeli insan. Keyifli geceler..
Valla bi başkası ne düşünür bilmem efendim ama ben eşimin saçını kendim sıfıra vurmuştum yani her türlü seviyordum.. Tabi ben işteyken kaçıp gitmeseydi..
Şimdi yüz hatların önemli knk fındık hibi bşr burnun geniş bebeksi alnın güzel gözlerin ve dudakların varsa olur. Uzun burun keskin yüz hatlarında bu model erkeksi durur iyi düşün ve acele etme at bana resmini bakayım diyeyim anlarım bu işelerden biraz
Benim beğendiğim bir model değil fakat beğenenlerdr vardır illaki. Eğer çok yapmak istiyorsan ve kendine yakıştırıyorsan yap milletin dediğine bakma sen senin saçın senin kararın
Ben yaptım ve çok da beğenirim. Eğer gerçekten güzel ve de orantılı yüz hatlarına sahipsen, saçlı halinden bile daha çekici olabilirsin. Yakışana çok yakışıyor.
Bence insanların ne dediğine göre karar verme eğer yüz hatlarina uyuyorsa harika olur emin ol bende kullandim biliyorum ama bi anda kestirirsen saçın üsebilir daha sonra yavaş uzar. Ona dikkat etmelisin
olaya erkeksilik kadınsılık gözüyle bakma. kendi rahatını düşün. kestir gitsin.
zaten siz kızlar ne diye saç uzatırsanız, ben kız olcam hiç uzatmazdım ki. ne o öyle uzun uzun saçlar batmıyor mu kafanıza falan.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kısa saçlı kadın olmak asalettir. Uzun saç her yerde var. Kısa saçı yapıcak kadın cesurdur. Emindir kendinden. En önemlisi çocukluğu-presnesliği geçmiş olgunlaşmıştır.
Bir takım elbise ve kırmızı bir tesbih ile herkesin paçasını aşağı alman gereken olay
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
kısa saçın maskülen olduğu zaten somut bir bilgi. Tıpkı kadınların takım elbise giymesi gibi. Sen bu erkeksi tarzı seviyorsan yaptırabilirsin. Ama uzun saçın daha kadınsı durduğunu kimse tartışamaz.
Sapiklar gibi o ne öyle kizin saclari uzun olmali erkek gibi olmamali.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Şimdi “yoo hayır ne alaka yaa” diyenler gelir. Ama evet erkeksi olursun. Yapmak da elbette ki özgürsün, ona kimse karışamaz. Ama öyle maalesef sonuç olarak birader diye seslenip çağırabilirler
Biraz maskülen olursun bu doğru ama çok yakıştırıyorum bazılarına.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Erkeklere kalsa hiç yorum yapmasınlar. Cidden fazla toksiksiniz. Nasıl istiyorsan öyle yap. Kimsenin ne dediğine de aldırma sakın :) Maskülen olmak güzeldir.
Her şeyi cinsiyete bağlamak saçma eğer yapmak istersen yap bu seni daha erkek yapmaz bir saç modeli beğenmişsin ve yapmak istiyorsun o yüzden burda yapma erkeksi diyenleri dinleme kısa saçı sonuna kadar savunacağızz
Biz uzatınca kadınsı demiyoruz ki. Saç insan öğesidir. Uzun ya da kısa buna kimse erkeksi ya da kadınsı diyemez. Kadınlara yakıştırıyorum bence gayet hoş. Taşırım diyorsun. Bence dene. En azından denemiş olursun🙂
Kişiye göre değişir kimseyi takma kafana kısa saçlı kadınlar bana daha çekeci geliyor tarif etcek kelime bulamadım şu an bile ama dövme boynuna daha güzel olur e buda benim görüşüm
Bende Rapunzel saçlarımı cesaretle kestirmistim ensemi resimdeki gibi yaptırmıştım birws daha uzununu herkes çok yakistirmisti bende ama sonra uzattım uzun saç daha sexsi gösteriyor kisada öyle ama herkese yakışmıyor
Bence yapmalısın mükkemel olacağına eminim ve lütfen aynanın karşısına geçince kendini gördüğünde nasıl mutlu oluyorsan öyle yap kimseyi umursama senin hayatın sen yaşıyorsun
Bende yapmıştım acayip seksi ve çekici farklı oluyorsun çünkü cesaretli kadın olduğunu gösteriyorsun herkesin yapabileceği birşey değil bence yüzün güzel ise yap kızlar çatlar