Önceden saçlarımı görenler iltifatlar yağdırırdı, şimdi ise burun kıvıranlar bile oluyor. Sürekli saçlarıma iltifat almaya çok alıştım bu yüzden modum düşüyor, kalıcı düzleştirme düşünmeye başladım. Sizce kıvırcık saçların etkisi geçti mi?
Kıvırcık saçın etkisi geçmedi de insanlar sürekli iltifat mı edecek 😬😬 benim de kıvırcık ilk kez görenler, yeni tanıştıklarım vs ayyy saçların çok güzel diyor o kadar. Bi süre sonra bi değişiklik yaparsam veya dalgaları daha iyi olursa vs iltifat ediyorlar. Hergün hergün iltifat edemezler dimi😬
Ben Kıvırcık olsun diye ne paralar harcıyorum. Ama üzüm Kıvırcık Saç havalı duruyor. Bi bakan bi saha durup bakıyor ama doğal durması için elimden geleni yapıyorum
Hiç birşeyin modası veya tarihi geçmez. Yaşatan ve yaşatanlar olduğu müddetçe hep varolacaktır. Belki dikkat çekmesi azalmıştır belki ilgi azdır. Ama hiç birşey tam olarak yaşatan olduğu müddetçe kaybolmaz.
Doğuştan kıvırcık saçlı olanlara yakışmıyor, sonradan kıvırcıklaştıranlar biraz daha iyi ama kişiye göre değişiyor, bazı kızların güzelliğini götürüyor bile! Benim tercihim düz saçtan yana.
Hayır geçmedi gadası. Hala kıvırcık saçlı kadınlar göz önünde daha çok duruyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Önceden saçlarınızı görenler ilk defa görüyordu o yüzden iltifat ediyorlardı Şimdi kıvırcık saç çok yaygın Ve sizi önceden görenler şu an hala hayatınızda her gördüklerinde saçınızla alakalı yorum yapmamakta normal.. belki de uzun zamandır yeni birisiyle tanışmadınız saçınız hakkında size bi iltifatta bulunmadı. Aslında bu post da bi iltifat beklentisi olduğu iÇin yapılmış bi soru olarak görüyorum. Hayır kıvırcık saç hala çok güzel ama güzellik kavramı göreceli kimine düz güzel gelir kimine kıvırcık bakımlı olmayan saçaklı bi kıvırcık saç güzel değil içine ne koysanız saklanacak gibi duruyor..
Saçlarını millet iltifat etsin diye mi seviyorsun? Bir kıvırcık olarak oldukça şaşırdım, çok ilginç.. Herkes kıvırcık sac sevmez, herkesin düz ya da dalgalı sevmediği gibi.. Ayrıca bu soruyu 15 lerinde bir cocuk sorsa anlardım da 25-29 aralığında birinin sorması da tuhaf. Çünkü o yaşlarda biri beğenilerini kendi şekillendirir, milletin keyfiyle hareket etmez.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yaşın kaç bilmiyorum ama yaştan dolayı da size artık kıvırcık saç yakışmayabilir
Kendini kıvırcık saçlarinla güzel buluyorsan değiştirme gerek yok
Ama artık bende sıkıldım bu saçlardan değişiklik yapmak istiyorum diyorsan yap yani demek istediğim sen karar ver saçlar senin sonuçta benjm ya da bir başkasının değil
Saçmalama düz saç gibi kıvırcık saç da çok güzel. Önemli olan yüze yakışması. Mesela bana kıvırcık yakışmıyor hiç ama bayılıyorum kıvırcık saçlara. Bakımı çok zor oluyor o ayrı. Belki seninde saçların biraz bakım istiyodur 😊
Kalıcı düzleştirmeyin saçlarınız yanar beğenmeyen beğenmesin yeterki siz sevin saçlarınızı ayrıca yaş ilerleidkçe saçlar azalır beyazlar gidip yakmayın saçlarınızı.
Millet sevmiyor diye sen niye sevmiyorsun bu kadar dışa dönük yaşama daha çok üzülürsün hala beğenen de vardır beğenmeyen de herkes tek bir şeyi beğenmez beğenemez zaten zevk meselesi
Doğal halinde kalmalısın bence kıvırcık ve dalgalı saçlar hala çok ilgi görüyor. Senin iltifat almayışının sebebi, insanların aynı şeyleri görmeye gözleri alışıyor bu sebepten olabilir.
Ben kıvırcık maruluda saçıda severim. Bence hiç bozma kardeşim. Onlar görüp alıştılar ondan bisey demiyorlar. Ayrıca millet bunalımda malum dönemden dolayı pek üzerlerine gitme
Geçen kıvırcık saçlı bi kız gördüm ama durur muyum hemen bi burun kıvırdım tabi. Şaka bi yanlış düşünüyosunuz. Kıvırcık saçlı kızlar iyidir, hoştir, gözeldir.
Haberler çıkmaya başladı onun bunun kıvırcık saçından böcek çıktı diye. Geçen kuaföre gitmiştim. Kızın bitli kıvırcık saçıyla uğraşıyorlardı. Kıvırcık saç güzel bisey ama bakmasını bilmedikten sonra... Neyse
Kesinlikle etkisi falan gecmedi emin ol. Birak kimsenin ne dedigini. Kivircik sacin yeri bambaskadir. Yeri cok ayridir. Sevenide ayridir. Sakin duzlestirme bence tabi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ya yok ne duzlestirmesi ya birak mukemmelligiyle kalsin
Saçmalama kıvırcık saçın asla modası geçmez. Kalıcı düzelştirme kesinlikle tavsiye etmiyorum saçların hiç bir zaman şuanki kadar hacimli ve güzel olmayacak çünkü