Bazı insanlar çok acı çeker ve acısını up uzun saçlarından çıkarırlar. Çünkü sevdiği dokunmuştur en son o saçlara, ve kısacık keserler. Peki siz çok sevdiğiniz sevgilinizle ilişkiniz bitince onun Dokunduğu saçlara kıyıp keser misiniz?
Sevgilinizden ayrılınca "Dokunduğu çok sevdiği saçlarınıza" kıyar mısınız?
Hayır aksine saçlarımı her gece onun yerine ben okşuyorum. Onun elinin değdiği yerlerde teninin kokusunu arıyorum saçlarımda. Sırf sarı saç seviyor diye gittim saçımı boyattım birlikteyken. Şimdi gidip o saçı başka renge boyatamam mesela. Hiç bir erkek eli değmicek bu saçlara ondan sonra. Bir tek ona aitti, onun kalacak. Aldattı beni belki başka kadınların saçlarına dokundu bilmiyorum. Onu bir daha affedemem ama kalbimde yalnız ve sessiz sevecem hep onu. Onu affedersem kendimi affedemem çünkü. Ama onu hep sevecem. En çok da saçlarımı okşarken, saçımın hangi tellerine temas ettiyse kendimde en çok orayı sevecem. Allahım nolur kimsenin saçını okşamasın benimki gibi. Kimsenin gözlerine bakmasın bana baktığı gibi. Kimseye sarılmasın, öpmesin, fıstığım demesin, prensesim demesin. Belki biri sırf bunlar için aşık olur diye kalbim titriyor korkudan. Düşüncesi aklımı durduruyor. Allahım nolur benim için hayırlı değilse hayra çevir, onun kalbini benim kalbime ısındır. Kimse sevmesin onu benden başka. Çünkü biliyor o, onu benden başka kimse böyle sevmedi. Sevmeyeceğini de anlasın. Allahım kimseyi sevdiğinden ayırmasın. Belki hayatta bundan daha acı şeyler de var ama insanın hayatını mahvetmesine sebep olabilecek daha büyük bi acı tanımıyorum ben. Ama bizimki acıyı sevmek. Bile bile vazgeçememek. Allah kimseye saçlarını kestirecek acı vermesin.
Nasıl dua ettiğinize, neye dua ettiğinize dikkat edin; öyle dualar vardır ki ömrünüze mal olur da haberiniz olmaz. Kadriye Altınbaşak Ne Bileyim Seviyo Sandım, Kadriye Altınbaşak
Nasıl dua ettiğinize, neye dua ettiğinize dikkat edin; öyle dualar vardır ki ömrünüze mal olur da haberiniz olmaz. " derlerdi ya haklıymışlar. "Hayırlısı buysa benim olsun." cümlesi ile "Onu ömrüme hayır et Allah'ım." duaları, özünde aynı gözükse de anlamları ve kabul oldukları hali çok farklıdır. "Hayır" hiç "şer" barındırır mı içinde? Ettiğiniz duaya dikkat edin öyleyse."
Haklısınız ama insanlar sevdiklerini kadere veya şansa bırakamıyor. Onun hayırlı olması için dua etmesinin kötü bişey olduğunu düşünmüyorum. Teşekkür ederim öneriniz için.
Yoo benim saçlarım bana ait o dokundu diye onun olamaz onu anımsatamaz keyfim isterse keserim istemezse uzatırım her türlü çok güzelim onla da onsuz da.
Ben şu anda 30 yaşındayım ve şu yaşıma kadar fiziksel olarak herhangi bir sevgilimle buluşmak ya da dokunmak gibi bir durum söz konusu olmadı zaten böyle bir durum söz konusu olursa o kişi benim direkt olarak eşim olur eğer onun dışında ayrıldıysan umurumda olmaz saçımı dibinden de kazırım
Asla daha çok bakımlı olurum daha çok özen gösteririm kendime neyi kayip ettin anlasin zaten saçı kestiren ne bilim bi erkeğe yalvarmak basit ve güçsüz insanlar yapar
Acısını hafifletmek için ya da karşılaşma ihtimaline karşı yapılmış hazırlık gibi geliyor bana. Bir işe yaramıyor, anlamsız.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Eger aldatilmissam asla. O karaktersiz benim bir sac telime degmez. Diger zimbirtida ayni sekilde. Gider o zimbirtinin şampuanina tuy dokucu krem ile degistiririm.