Saç Bakım Buluşma için hangi saç tipini yapmalıyım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bana hepsi yakışıyor. Normalde saçım düz uçları hafif dalgalı. Flörtümle buluşcaz bugün. Hangi saç daha güzel gözükür? Doğal bırak, uğraşma, her zamanki gibi ol Düpdüz, fönlü olmalı Su dalgası yap, özel yaptığın belli olsun Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Su dalgası yaptım arkadaşlar, şık ve doğal durdu teşekkürlerrr Buluşma için hangi saç tipini yapmalıyım? Cevapla Flört Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Secemiyorumm.. zorr.. ama illa birini secmem gerekiyosa su dalgasi olsun daha bir havasi var gibi 1 0 Yorumla
abiniz24 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Ulan bu karı Türklerin milli sevgilisi değil mi 3 0 Yorumla
hotterthanhelll Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl hangisi yakışıyosa 1 1 Yorumla Soran +1 yıl haklısın ondan kararsız kaldım, kime sorsam hepsi yakışıyor diyor :D Yorumla
kırcicegi_6 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Açik olsun 1 8 Yorumla Mizahşör006 +1 yıl Hemşehrim bence de 😀 Yorumla Mizahşör006 +1 yıl Memleketlim bi yazar MISın özelden Yorumla kırcicegi_6 +1 yıl Neden Yorumla Mizahşör006 +1 yıl Memleketlim bi şey için lütfen iki dk yaz ya Yorumla kırcicegi_6 +1 yıl Memleketim reresi Yorumla Mizahşör006 +1 yıl Ankara Mamak Yorumla kırcicegi_6 +1 yıl Ne alaka Yorumla Mizahşör006 +1 yıl Ya bi yazın lütfen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Secemiyorumm.. zorr.. ama illa birini secmem gerekiyosa su dalgasi olsun daha bir havasi var gibi
Ulan bu karı Türklerin milli sevgilisi değil mi
Su dalgası 😊💗💓💕💞💌
hangisi yakışıyosa
haklısın ondan kararsız kaldım, kime sorsam hepsi yakışıyor diyor :D
yûzüne hangisi yakişiyorsa onu yap canim
Kesinlikle dalga yap
Su dalgası yap
dalgalı güzel olur
Açik olsun
Hemşehrim bence de 😀
Memleketlim bi yazar MISın özelden
Neden