Ben genelde olumlu yorumlar alıyorum saçlarım hakkında. Korona zamanı uzatmış bulundum. Olumsuz yorumlar genelde katı ve yobaz insanlardan geliyor. Tabi herkes yakıştıracak, beğenecek diye bir şey yok. Bahsettiğim insan tipi belirli bir kalıp içinde düz insanlar olmak gerektiğini savunan. Şu her 💩a karışan tip. Siz anladınız.
Ben seviyorum ya uzun saçlı erkekleri, saçlarını attırıyorlar bir de düşüp bayılasım geliyor. Saç seven çok fazla kız var bu yüzden "bu erkekler uzun saçlı sevmem hööö" diyen kızların sayısının az olduğu görüşündeyim.
Her erkeğe değil ama bazılarına gerçekten o akdar yakışıyor ki hayran kalıyorum. Ama genel olarak böyle çok omuza dökülen versiyon değil de daha ense boylarda olunca çoğu erkekte kötü durmuyor bence.
Herkese yakışmaz ama yakışanlarda da çok karizmatik duruyor. Dün gördüm uzun sarı saçlı, uzun boylu, mavi gözlü sarışın bir adam gayet iyi duruyordu yakışmıştı ama dediğim gibi herkese de yakışmıyor.
ben çok severim ama böyle sırtına kadar filan degil omzunda bırakıyolar ya da enselerinde filan onlar hoş duruyor bide tabi yakısan erkek yakısmayan erkek var
evet ya kız gibi oluyorlar ya bakımsız duruyorlar ya keko gibi duruyorlar ya da çok yaşlı ve kaba gösteriyor uzun saç onları genelde ben kıvırcık seviyorum ama kişiye göre düşünce değişir