Selam, seni Dyson Airwrap ile tanıştıralım! :) Dyson Airwrap saç şekillendirici, saçlarınızı kurutur, düzleştirir ve dalgalı yapar hem de aşırı ısı kullanmadan. Saçları şekillendirmek için Coanda etkisini kullanır. Bu etki sayesinde saçları kendine doğru çeker ve başlık etrafında sarar. Saklama kutusu içerisinden çıkan farklı başlıkları ile saçınıza dilediğiniz şekli verebilirsiniz. Saç tipinize uygun sert veya yumuşak düzleştirme başlığı sayesinde saçlarınızı aşırı ısı kullanmadan içerisindeki Dyson dijital v9 motoru ile düzleştirir. Ürün hakkında detaylı bilgi için : https://www.dyson.com.tr/products/hair-care/dyson-airwrap/overview adresini ziyaret edebilirsiniz.
Bence kesinlikle saçları örüp açmak :) Hem çok efor sarf etmiyorsun hem de ısı yok. Akşamdan saçlarınızı hafif ıslatın, şekilllendirici krem kullanın ve saçlarınızı örün. Kıvırcık yoğunluğunu çok ya da az tutamlar halinde örerek ayarlayabilirsiniz. Kalın örgüler daha doğal duruyor bence, ben genelde kalın örüyorum. Kabarık olmasını istediğim zamanlarda da ince tutamlara ayırıyorum.
Urban Care Belirgin Bukleler Saç Kremini kullanıyorum. Dalgalı olan saçlarım daha belirgin hâle gelip kıvırcık oluyor. Kremi saçlarıma sürdükten sonra da saçlarımı vigo başlık ile kurutuyorum.
Evde tek erkek olunca her şeyi öğreniyorsun aslında :) Annem bunun için önceden bigudi kullanıyordu. Yatarken saçlarını hızlıca doluyordu sabah merinos gibi oluyordu :D Ablam da saçlarını örüp salıyor ve Elidor'un belirli buklelerini kullanıyor. Çok da memnun. Şimdi ablama bu iş için Dyson Airwrap almak istiyoruz ama bakalım :)
Egos ya da urban kıvırcık saçlar için saç köpüğü ve otacı nın Civanperçemi ısırgan ve papatya bitki özlü orta sertlikte 5 numaralı olan saç şekillendiricisi.
duş aldıktan sonra saçlarını kurutmadan (havluyla ıslaklığını alabilirsin) iki yandan balıksırtı ör, 1 gün ya da 1 gece beklet uyandıktan sonra açınca ne kadar dalgalı/kıvırcık olduğunu görürsün
Dyson Ne Diyor