Saç Bakım Yanlar kısa üstler uzun saç modeli her erkeğin kurtarıcısı olur mu? Yürüyen-Karizma Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yanlar kısa üstler uzun saç modeli her erkeğin kurtarıcısı olur mu? Bu modeli kullanan çok kişi var. Sizce her erkeğe yakışıyor mu? Yanlar kısa üstler uzun saç modeli her erkeğin kurtarıcısı olur mu? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
slmbenalper Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 80% +1 yıl Saçlar ortadan ikiye ayrık olunca çok daha iyi oluyo ama tabiki de çoğu kişiye yakismaz 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl En guzel sac modeli bence ama herkese yakismaz. Tip yoksa kurtarmaz gencler diyim. 0 0 Yorumla
Dolabımıyeniliycemm Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cirkini bile karizma gosteriyo 0 0 Yorumla
Helix8233 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Hiç sevmiyorummmm. Uzun saç en güzeli :)) 0 0 Yorumla
Yarımelma_ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evet, bu model bir çok erkeğe yakışıyor 0 0 Yorumla
Heyyeter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 35% +1 yıl Çok eski bi model ama ben yine de seviyorum 0 0 Yorumla
Mralone03 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Herkese yakışır diye bişi yok kişiye gore degisir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Saçlar ortadan ikiye ayrık olunca çok daha iyi oluyo ama tabiki de çoğu kişiye yakismaz
En guzel sac modeli bence ama herkese yakismaz. Tip yoksa kurtarmaz gencler diyim.
Maalesef her erkeğe yakışmıyor.
Cirkini bile karizma gosteriyo
Bana en çok yakışan saç modeli
bazısına yakışır bazısına yakışmaz
Yok ya her erkeğe gitmiyo
Hiç sevmiyorummmm. Uzun saç en güzeli :))
Evet, bu model bir çok erkeğe yakışıyor
Çok eski bi model ama ben yine de seviyorum
Hayır bence hiç yakışmıyor keko gibi oluyor
Tip olmadıkça saç işe yaramaz
Her erkeğe gitmiyor
Herkese yakışır diye bişi yok kişiye gore degisir
Seneye değişir
Yakışıyor
Oluyor evet.
Olmaz yüz yapısı çok önemli bunda
Olmaz.
Olmaz