3 senelik ilişkimiz var, 4 aydır da nişanlıyız. Birkaç sene önce kanserle savaşmış ve ameliyat olmuştu ama nüksetmiş, şimdi kemoterapiye başlayacak. Saçları normalde uzundu, omuzlarına kadar seviyordu ama ufak ufak dökülmeye başladı. Benim de saçlarımı kazıtmam ona moral verir mi ters etki mi yapar emin değilim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBunu ben yapmayı çok istemiştim ama cesaret edemedim. Zaten çok kısa bir süre sonra eşimi kaybettik. Saclarimi çok sevdiğimi biliyordu ve bunu yapsam üzülebilirdi belki ama benim seni seviyorum, anlıyorum, yanındayım deme şeklim olacaktı bu... Pişman oldum açıkçası keşke kestirseydim diyorum. Şimdi saçlarımı bağışlamak üzere uzatıyorum. Umarım doğru kararı verirsiniz
11 Yorumla
Soran+1 yılBaşınız sağ olsun. :(
En İyi Cevaplar
+1 yılBenim de annem kanser hastası. Kısa bir süre önce bende ona moral olsun diye kazıttım saçlarımı. Uzamasına izin vermeden tekrar kazıtıyorum. Keltoş keltoş dolaşıyorum. Xd Beni görünce kendisi gülme krizine girdi bir anlık mutlu olması bile beni mutlu etti. Şimdi keltoş saça alıştım aslında. 😀
13 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun knk Allah şifa versin
Soran+1 yılYa çok tatlı, allah şifa versin inşallah 🌺
- +1 yıl
Sağ olun dostlarım 🌼💙
Cok büyük geçmiş olsun onu bırakmayacaksın bu belli zaten. Onun yanında üzülme ağlama belli etme hep gülümse iyi olacağız benzeri onu motive edebilirsin saçlarını doktor kesin der büyük ihtimal sende berberde ya da hastane de adama söylersin dalar saçlarına en büyük destek o olur. şu an bogazım düğümlendi. Tekrar geçmiş olsun.
13 Yorumla
Soran+1 yılYok ağlamam ya atlatacağına inanıyorum çünkü, güçlü biri beraber daha da güçleniyoruz. :)
Soran+1 yılAmin çok teşekkürler :)
Destek olmak istiyorsan kazıtabilirsin tabii ki. Fakat seni o şekilde görünce tüm bu desteğin ters tepme ihtimali de var. Ona acıdığını düşünebilir. Böyle bir durumda önemli olan sevgilinin nasıl bir ruh haline sahip olduğu. Umarım en kısa sürede atlatırsınız. 🤞
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız umarım çok sağ olun
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
35Cevap
- Saç Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılOnu sevdiğini başka nasıl gösterme şansın var ki gadası. En azından ona harika moral vermiş olursun.
20 Yorumla yanında olman en büyük destek.
20 YorumlaGüzel bir jest düşünmüşsün , ama bence yanında olman bile yeter ona. Biraz detaylı düşünüyor olabilirim , ama kendi durumundan ötürü senin saçlarını kestirmen onda suçluluk duygusu uyandırabilir. Ne alaka diyenler olabilir , ama onun psikolojisi ve duygusal durumu eminim ki çok hassastır şu an. İnşallah en kısa zamanda hastalığı yener ve sağlıklı , huzurlu bir ömrünüz olur.
20 Yorumla
+1 yılBen şahsen üzülürdüm, benim için saçlarından feda etmesi ruhsal çöküntü yapardı, sonuçta saç kolay uzamıyor yıllarını seviyorsun bakım yapıyorsun. Seni her gördüğünde kendi hastalığı aklına gelcek böyle düşün. Onun yerine yanından 1 saniye bile ayrılmaman ona mutluluk verecektir.
20 Yorumlabence kazıtma, kazıtırsan bu kez acıdığını düşünebilir. aksine hiç kanser olmamış gibi yanında ol, hep pozitif olmaya çalış, hastalığını asla hissettirme ona bence. çünkü saçını kazıtman 'aa bak sen üzülüyorsun ben de saçımı kazıttım senin için ' demektir. aksine bu sürecin gececegini goster ona ama moralini bozmadan.
20 YorumlaBu sorunun cevabını aslında en iyi sen bilebilirsin. Erkek arkadaşın bu süreci modu yüksek bir şekilde atlatmaya çalışıyorsa saçını kazıtmana olumlu bakabilir ve morali daha da yerine gelir. Fakat şu an pesimist bir dönemden geçiyorsa hareketin ters tepebilir. İyi düşünüp karar vermelisin. :)
10 Yorumla
+1 yılNasıl istiyorsan öyle yap. Burda ki insanlar ya ilişkiyi bitirtecek yorumlar yapıyor ya da ilişkiyi öldürtüyor. Uymamak lazım. Ama bana sorarsan evet moral verir. Ben kanser olsam ve sevgilimle beraber kel kel dolaşşak eğlenirim. Birbirimizin kafasına şaplak atarız falan.
10 YorumlaOna hastalikli muamelesi yapmayin. Zaten vucut olarak yipranma sürecine girecek kemoterapide, bir de sen sac kazit surekli gozune sok adamin😑
Herkes normal hayatina devam etmeli.11 Yorumla
Soran+1 yılHastalıklı muamelesi yapmak istememiştim :/
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı şeyi abim benim için yapmıştı gördüğümde içim bi cız etti ben bilsem izin vermezdim gerek yok ya saç bu çıkıcak zaten niye bukadar üsteliyosunuz onun yerine normal davran sadece biraz daha ilgili ve şefkatli olabilirsin
11 Yorumla
Soran+1 yılÜstelemedim, sordum. :)
Bence elini tutup ona sor. En azından iyi niyetini bilir ve yanlış anlamaz. Ben olsam öyle yapardım yani. Ne kanseri bu arada?
12 Yorumla
Soran+1 yılkolorektal
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence moral vermez ya birde kadında çok kötü duruyor erkekte neyse de ve hiçbir erkek nolursa olsun çirkin görmek istemez sevdiği kadını. Ayrıca düşünsene sana her baktığında kanseri aklına gelecek? daha mantıklı şeyler yapın
14 Yorumla
Soran+1 yılKanserin ne olduğunu bilmiyorsunuz sanırım, zaten aklından çıkarabileceği bi şey değil. Kadında kötü durduğunu da düşünmüyorum ama güzellik algısı sebebiyle de yapmayı düşünmemiştim. Teşekkürler cevabın için
Cevap sahibi+1 yılKabser olan bir yakınımı kanserden kaybettim yani gayet iyi biliyorum merak etme
Cevap sahibi+1 yılAklından çıkarabileceği bir şey değil ama senin ona moral vermen zaman zaman unutturmaya çalışman lazım bu şekilde moral bozman değil
Cevap sahibi+1 yılSenin güzellik algındwn bahsetmiyorum zaten o sana bakınca kel bir kadın görecek ve kendisi yüzünden olduğunu düşünecek
Kanka empati yaptım ve başkasının saçını sıfırlaması bana saçma geldi. Geçmiş olsun ne kanseri acaba
21 Yorumla
Soran+1 yılkolorektal kanser maalesef
+1 yılKestir, güzel olur. Seviyorum böyle bakabilen insanları, Acil şifalar dilerim Allah sıhhat versin.
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin çok teşekkür ederiz
Bir erkeğin sevdiği kadın için bunu çok güzel ve doğru bir davranış olarak görürken bir kadının sevdiği erkek için böyle yapmasını çok saçma buluyorum. Onun yanında olan maskülen bir kadın değil, her şeyin ile güçlü bir kadın ol!
10 YorumlaÇok Güzel Bir Fikir Ama Nasıl Tepki Olacağından Emin Değilim. Bence "Ya Kızım Niye Kazıttın Saçlarını?" Der, Sizde Durumu İzah Edersiniz, Oda Duygulanır Biraz, Sarılırsınız. Sonrada İnşallah Saçlarınız Eşzamanlı Büyümeye Başlar. 🥳🙈😅💎👑
10 Yorumla
+1 yılerkek o bişey olmaz kestirsin senin kestirmen daha çok üzer
o senin dediğin çocuklar ve kadınlara yapılıyor daha çok
ama bence ona da gerek yok artık gerçeğinden bile ayırt edemeyeceğin protez saçlar var10 YorumlaBoşver bence yanında ol destek çok yeterlidir diye düşünüyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılhep yanındayım tabi ki ama saçlarını çok severdi üzülüyorum gördükçe
+1 yılKendisini kötü de hissettirebilirsin üzülme ihtimali de var. Bence onun yanında olman onu sevdiğini bilmesi bırakmayacağından emin olması daha iyi daha mutlu eder diye düşünüyorum.
20 YorumlaÜzüldüm çok geçmiş olsun desteğinle iyi olacağına eminim
Saçlarını ona destek için kestirmen konusunda fikrim yok bunu bir psikoloğa danışmak gerek hatta buradaki bir bilenlere yazabilirsin10 YorumlaOna moral vermek için saçlarını kazıtmana gerek yok yanında ol ve ona destek ol yeter.. hem saçlarını kazıtırsan seni öyle görünce belkide üzülebilir.. geçmiş olsun Allah şifa versin bu arada...
10 Yorumla
+1 yılYaaaa😍😍😍😍😍ben ınanıyorum beraber atlatıcaksınız yıne bu zor günlerı bıkere böyle düşüncelı sevgılısı var cok şanslı
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO iyileştikten iki üç ay sonra erkek için normal denebilecek saç boyuna sahip olacak ama sen uzun saç seviyorsan belki 15 20 yılını bulacak. Kimse değmez bu fedakarlığa.
315 Yorumla- +1 yıl
15-20 yıl biraz abartmışsın. 1 sende normal uzunluğa geliyor
Cevap sahibi+1 yıl@Advermekistemiyorum uzun saçı kastediyorum kısa küt saci değil
- +1 yıl
Tamam 2 sene olsun rapunzel gibi saçtan bahsetmiyorsan
Cevap sahibi+1 yıl@Advermekistemiyorum evet tamda Rapunzel gibi saçtan bahsediyorum var mı? Uzun saç dedim daha ne uzatiyorsun küt saçtan omuzdaki saçtan göğüs hizasındaki saçtan bahsetmiyorum bildiğimiz uzun saçtan bahsediyorum eger dediğim gibi uzun güzel saçları varsa 20 senesini bulur küt saç omuz saç göğüs bunlarda en az 7 10 yılını bulur. hayırdır saç uzatmak bu kadar kolayda ben mi habersizim bu mücizeden?
- +1 yıl
Valla benim arkadaşım sıfıra vurdurdu saçını 2,5 sene sonunda saçı beline geliyordu. Tecrübelerden konuştum. Bu atarın niye. Benim kendi saçımda 4 ayda omzumdan belime geldi ama benim ki hızlı uzuyor. Ben sana kötü hiçbir şey demedim. Lütfen insanlara daha kibar yaklaşmayı dene
Cevap sahibi+1 yıl@Advermekistemiyorum sende lütfen alıngan olmamayı dene olur mu?
Siz istisnasiniz demek ki saç herkesin öyle kolay hızlı uzamayabilir- +1 yıl
Bunun alınganlıkla alakası yok. Sen gayet kaba konuştun. Belki herkesin de senin bildiğin kadar yavaş uzamıyor
Cevap sahibi+1 yıl@Advermekistemiyorum Allah aşkına nerde kaba konuştum ? Göster. Gösteremezsin sulu zirtlak bir şeysin anlaşılan oto boka alınıyorsan demek ki bak mesela şimdi söyleyebilirsin kaba konuştun diye bunu kabul ederim. sen zorladin. ama az önce hiç de kaba konuşmadım o tamamen senin gereksiz alinfanliginla alakalı.
- +1 yıl
Var mı, daha ne uzatıyorsun, hayırdır gibi kelime gruplarının naziklik göstergesi olduğunu yeni öğrendim benim ayıbım. Kaba hanımefendi
Cevap sahibi+1 yıl@Advermekistemiyorum naziklik olmasa da kabalık değil.
Sana özel bir naziklik gösterme gibi bir mecburiyetim yok.
Cevap sahibi+1 yılAlıngan sulu zirtlak seni aglaa napim
- +1 yıl
Ne kadar odun biri çıktın ya sen hey allahım
Cevap sahibi+1 yıl@Advermekistemiyorum sana nazik olmayan insanlar odun demek himm tabi insan sulu zirtlak olunca böyle bir beklentiye girmesi normal
- +1 yıl
Nazik olmayanlar tabi ki kaba. Umarım yakın zamanda kötü kalbine iyilik için yer verirsin iyi geceler
Cevap sahibi+1 yıl@Advermekistemiyorum şimdi de kötü kaplı olduk zirla sabaha kadar 🥴
Ters etki de yapabilir. O nedenle böyle birşey yapacaksan da iyi düşünmen ve gözlemlemen gerekir. Yanında olduğunu hissettirmen yeterli.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYanında ol yeter emin ol gülüm. Geçmiş olsun. Rabbim sağ selamet sağlığına kavuştursun.
12 Yorumla
Soran+1 yılAmin çok teşekkür ederiz.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim.
Bence çok güzel bir fikir kendini iyi hisseder. Ben olsam kazitirdim.
20 YorumlaTers tepme ihtimali var mı merak ediyorum. Böyle bir fedakarlık ters tepse ne kadar teper ki?
10 Yorumla
+1 yılÇok güzel bir şey olur. Yanındayım burdayım demenin bir başka güzel yolu ben olsaydım kesinlikle yapardım. Kaldı mı böyle güzel seven
12 Yorumla- +1 yıl
Bu arada çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Umarım bir an önce kemoterapi biter eski sağlığına tekrar kavuşur.
Soran+1 yılAmin çok sağ olun :)
Bence kazıtma ama omuzlarında falan kestirebilirsin
10 Yorumla
+1 yılBöyle bir isteğin varsa kazıtabilirsin
Allah acil şifalar versin10 YorumlaGerek yok bence, yanında olduğunu göstermek için gereksiz
10 Yorumla
+1 yılBen olsam yaparım ya tercih senin tabiki ama destek olur
10 YorumlaBu süreçte yanında olman ona en iyi gelen şey olacaktır. Saçlarını kazıtman şart değil.
10 YorumlaTam dökülme de olmayabilir öyle bir durum olursa senin de gönlünden öyle geçiyorsa yapabilirsin
10 YorumlaSaç Bakım konusunda 480 cevap paylaştı. sen daha iyi tanırısn nişanlınını
onun hoşuna giderse kazıt10 Yorumla
+1 yılValla ona destek çıkman güzel bişey ama üzülmesin halamda öyle kemoterapiye girdi ve tekrar saçı çıktı ışın tedavisi ondan kaşlarıda dökülecek ama yine çıkacak korkma ama yanında ol
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence kazıtma. Karşısında dimdik dur ki hastalığını her defasında ona keş kafamla hatırlatma.
10 YorumlaKazıtınca kanseri iyileşiyor mu
11 Yorumla
Soran+1 yılSarılınca da iyileşmiyor ama insanların yanında olduğunu gösterebilmek için bazı manevi desteklerde bulunmak gerek. Doktor değilim, nişanlısıyım, derdim iyileştirmek değil iyi hissetmesini sağlamak
+1 yılİçinden geliyorsa kazıt ama destek olmak illa kazıtmak değildir
10 Yorumla
+1 yılTers etki yapacağını sanmıyorum. Seninle bu yolda birlikte yürümeye hazırım göstergesi bence
10 YorumlaDestek ol ona ama saçlarını kazıtmana gerek yok bence
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVerir ama evkenme bence. Malesef ka seri yensede gordugun gibi yine nujsediyor. Onu kaybetmek koyar, evlenirsen daha cok koyar
00 Yorumla
+1 yılCok iyi destek olur ona
10 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun inşallah iyileşir
10 Yorumla
+1 yılSaçlarını sevdirirsen daha etkili olur
10 YorumlaGerek yok yanında ol her anında
10 Yorumla
+1 yılGerek yok bence. Yanında ol yeter.
10 YorumlaEvet ona moral kazandırır
10 YorumlaKazımak değil de kısalt hep yanında ol bir de
10 YorumlaMutlu olur sende istiyorsan yap bence
10 Yorumla
+1 yılKesme ama yanında ol şifa bulur umarım
12 Yorumla
Soran+1 yılAmin çok teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılbunu hissetmek önemli..
10 YorumlaHayır tabiki de yanın da olsan O yeter
10 Yorumla