Saçlarıma katlı kesim yaptırdım, saçlarım uzun böylelikle önlerim biraz kısa kalmış oldu. Her gören ne yaptın saçlarına, niye böyle kestirdin gibi sorular soruyor. Öz güvenimi düşürdüler açıkçası, halbuki ben beğenmiştim. Nasıl cevap vermeliyim bu sorulara? Başkalarını takmamayı nasıl başarırım?
Saçlarıma kat attırdım kimse beğenmiyor. Başkalarını takmamayı nasıl başarırım?
Görmezden gelmek Bir insanı en çok delirtebileceğiniz davranış biçmi nedir? Görmezden gelmek. Yokmuş gibi davranmak. Söylediklerini dikkate almamak. “Sen o kadar değersizsin ki varlığını hissetmiyorum, sesini duymuyorum” demek. “Strateji savaşları”nın en büyük silahıdır görmezden geldiğini hissetttirmek: “Seni dinlediğimi sanıyorsun ama az sonra seni kaale almadığımı, cümlenin ortasında kafamı çevirip başkasıyla konuşmaya başladığımda anlayacaksın...”
Sessiz muamele, sıklıkla kendi hakimiyeti konusunda fazlaca iradeli olan ve olaylara karşı duygusallıktan çok gerçekçi yaklaşan kişilerin kullandığı bir yöntemdir.
Sessiz muamele biriyle konuşmayı reddetmek, söylenenlerle ilgilenmemek, duymazlıktan gelmek, söylediklerini sanki orda değilmiş gibi dikkate almamak, istek veya ihtiyaçlarını belli eden ifadelerini görmezden gelmek ve bir insanı herhangi bir şekilde değersiz ve yok saymak gibi davranışlarla açıklanabilir.
Sessiz muamelenin fiziksel etkileri Araştırmalar, yok sayılmanın veya dışlanmış hissetmenin beyinde bazı değişimlere yol açtığını ortaya çıkardı. Beynin “ön singulat korteks” isimli bölümü acıyı farklı derecelerine göre tespit etmekle görevlidir. Uzmanlar, sessizlik muamelesine maruz kaldığında kişinin beynindeki bu bölgenin aktive olduğunu kanıtladı.
bende saçlarımı 2 ay önce kahveye boyattım zten küçücük çocuk gibi görünüyordum geçen beni avm ye almadılar artık kimliksiz markete gitmiyorum. Benim saçımı da çok beğenen yok açıkçası pp deki eski halim üzülme sen katlı kesim benimde tercih ettiğm bi model değil ama sen mutluysan başkalarını önemseme takıl kendin
Hayat bir oyun, diğerleri* bunun senaryosunu yazan kişiler, kişi de verilen rolün sahibidir. nefes almak dışında gerçek bir yaşam belirtisi yoktur, sadece kendisine biçilen rolün hakkını vermeye çalışır. O yüzden başkalarının ne dediği değilde senin ne düşündüğün önemli dir salla milleti sen beğeniyorsan sorun yok..
İyi ya kim kötü kim iyi anlamış oldun çevrende. Bir saça göre seni kıracak kadar acizler, kurtul onlardan değer vermiyorlar sana. Değer veren biri kesilmiş saç ne kadar kötü olsada söylemez sonuçta yapıştıramıycaksın ve kökü sende uzanıcak elbet.
kökü sende uzar yakında. ayrıca ilk başta dğeişik geldiği için öyle demişlerdsir zamanla onlar da beğenecektir. ayrıca eğer sen kendine güvernirsen zamnala onlar da aa güzel olmuş derler kendine güvenmeye devam et
Kanka o katlar kac sene önce kaldi ya ama senin kararin kimse karısamz eleştiriye açık olmak lazim sonucts kimse senin kötülüğünü istemez ama sana doğru geliyorsa umursamana gerek yok benim hayattım de yoluna bak
Aynaya bakınca kendin mutlu oluyorsan kendini beğeniyorsan onlar beğenmediklerini dile getirdiği zaman aynada gördüğün kendini beğendiğini aklına getir ❣️
kimse beğenmiyor dediğine göre beğendiniz mi diye sorarken altta kalır bir halin var. daha özgüvenli olmalısın onu da nasıl mı başarırsın kararlarının arkasında durarak.
hey, unutma ki sen kendin için yaşıyorsun, başkaları için değil. sen kendini eğer böyle beğendiysen diğerlerinin düşüncelerini önemseme bile. insanları bilirsin, kalp kırmayı severler. öz güvenin düştü ise eğer aynanın karşısına geç ve kendini öv. bunu her zaman yaparım ve bir müddet sonra kendi kendime çoğu sorunumu aştım. kendini seversen her şeyin devamı gelir. inanıyorum ki oldukça hoş olmuşsundur.
Herkes memnun edemezsin herzaman elestirenler olacaktir.. kendinden emin ol ve elestirilerede acik ol. Ben begendim de gec en önemliside zaten senin begenmen baskalarinin degil.