Saçınızı düzleştirdikten sonra kaç dakika düz duruyor benim saçım 1 saat falan düz duruyor sonra uçlarından dalgalanmaya başlıyor, sizin saçınız kaç saat düz duruyor?Saçlardaki düzlük ne kadar sürer?
Düzleştirici sonrası saçlarınızda oluşan düzlük kaç saat sürüyor?
Aslında değişiyor, hiç bozulmamasını istiyorsam farklı uygulamalar yapıyorum. Önemsemediğim zamanlarda gelişi güzel bir şekilde düzleştiriyorum sadece normal görünsün diye :) O zaman düzlük daha kısa sürüyor :D
Düzleştirici sonrasında oluşan düzlük nasıl kalıcı olur?
Düzleştiriciyle kalıcı düzlük
Saçlarınızın gün boyu dümdüz kalması için düzleştirirken bazı detaylara özellikle dikkat etmeniz gerekir. Gelişi güzel bir şekilde düzleştirmek, oluşan düzlüğün daha kısa sürmesini sağlar. Saçlarınızdaki düzlüğün daha uzun sürmesi için;
Çok temiz olan saçlar düzleştirildiğinde elektriklenir ve kabarır. Bunun için saçlarınızı yıkamadan 1 gün sonra düzleştirmeyi tercih edebilirsiniz.
Saçlarınızı küçük tutamlara ayırarak düzleştirmek, elde ettiğiniz düzlüğün daha kalıcı olmasını sağlar. Düzleştirmeden önce saçlarınızı çok küçük tutamlara ayırın ki saçlarınızın her yerine eşit miktarda ısı uygulamış olun.
Her tutamı düzleştirdikten sonra saçlarınızı ince dişli tarakla taramayı tercih edebilirsiniz. Böylelikle yapışan saç telleriniz ayrılacaktır.
Sonrasında elektriklenmemesi için saçlarınızın üzerinden gelişi güzel bir şekilde tekrar düzleştirin.
Dilerseniz düzleştirmeden önce şekillendiri kremler, düzleştirmeden sonra sabitleyici spreyler kullanmayı tercih edebilirsiniz.
Ben bu maddeleri özellikle uygulamaya dikkat ediyorum. Bu sayede oluşan düzlük daha kalıcı oluyor. Elbette düzleştirici kalitesinin de önemi çok büyük, bazı düzleştiriciler ne yaparsanız yapın kalıcı sonuç vermiyor. Ya da çok fazla ısınıyor ve saçların yanmasına sebebiyet veriyor. Bunun için de harika bir önerim olacak!
En kaliteli saç düzleştiriciyi bulun, saçlarınız daha uzun süre düz kalsın!
En İyi Cevaplar